Magazín Elita

MELOUNOVÝ SORBET

MELOUNOVÝ SORBET

Nejlepším sorbetem, který vás vždy příjemně osvěží, je ten melounový.

Ingredience:

  • 500 g dužiny z vodního melounu
  • 150 ml vody
  • 80 g cukru
  • 2 lžičky limetkové šťávy
  • 500 ml ledová tříšť

Postup:

Svaříme vodu s cukrem a necháme vychladnout. Důkladně rozmixujte dužinu z melounu, ale bez pecek. Vše smícháme, přidáme limetkovou šťávu a ledovou tříšť. Zmrzlinu dáme zmrazit v nerezové misce do mrazničky a každou půlhodinu promícháme, minimálně 3x. Mrazíme do té doby, dokud nezatuhne.


Další články z rubriky

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Kincugi: japonské umění slepovaných talířů v restauraci The Artisan

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Restaurace Royal v novém – exkluzivní gastronomický zážitek

Památky na Vysočině otevírají své brány

Památky na Vysočině otevírají své brány

Zelená hora po finální rekonstrukci ambitu jako rubínový klenot v krajině

Zelená hora po finální rekonstrukci ambitu jako rubínový klenot v krajině

Výhodné balíčky potravin s blížící se dobou spotřeby nabízí PENNY již v celé síti 421 prodejen

Výhodné balíčky potravin s blížící se dobou spotřeby nabízí PENNY již v celé síti 421 prodejen

Na vlně audioknih