Magazín Elita

SABINA KŘOVÁKOVÁ SI VYBÍRALA OUTFITY PRO FESTIVALOVOU SEZONU

SABINA KŘOVÁKOVÁ SI VYBÍRALA OUTFITY PRO FESTIVALOVOU SEZONU

Zpěvačka Sabina Křováková o víkendu odstartuje letní festivalovou sezónu, a tak zavítala na velké nákupy do nově otevřené prodejny Textile House v pražských Holešovicích, aby si z jednotlivých kousků nové květnové kolekce sestavila originální a osobité outfity. Rockerský styl, uvolněný až sportovní styl, nenucená, svěží a mladistvá elegance, ale i decentní šaty doplněné vhodnou obuví či háčkovaným svetříkem – to vše dokázala Sabina vybrat během pár chvil. Z několika zajímavých kusů dokonale zkombinovala sedm odlišných módních stylů! A festivalová sezóna může začít…

Repertoár na blížící se festivaly je nazkoušen, hlas i kytara „naladěny“ a tak zbývalo už jen to poslední. Vyladit styl a sestavit módní outfity, ve kterých na letní akce vyrazit. Sabina Křováková tak zavítala do nově otevřeného oblíbeného second handu světových značek Textile House v pražských Holešovicích (Dělnická 1131/37), aby si z aktuální květnové kolekce vybrala originální a stylové kousky, které právě během léta na pódiích i mimo ně maximálně využije.

A že bylo z čeho vybírat! Během necelé hodinky tak Sabina sestavila sedm odlišných outfitů, které byly doladěny do posledního detailu a nic jim nechybělo. A ačkoli při příchodu do obchodu hledala spíše inspiraci, nová kolekce a jednotlivé kousky jí natolik zaujaly, že se byla schopná obléknout od hlavy k patě, pro nejrůznější příležitosti a výběr byl dokonce tak široký, že mnohdy přemýšlela a váhala, který top k daným kalhotám zvolí nebo které šaty budou ty pravé.

„Byla jsem úplně ve svém živlu, skoro lepší než koncerty,“ směje se Sabina a pokračuje: „Nemám ráda takovou masovou módu, kdy potkám dalších 20 lidí například ve stejném tričku, takže v Textile House jsem si to užila. Byla jsem až překvapená, jak pěkné kousky se dají vybrat a že já jsem na to docela náročná. A hlavně ani nejsem úplně koncepční člověk, že bych přesně hledala určité oblečení, a mám často i problém sladit věci k sobě, ale tady to šlo úplně samo. Určitě bych ještě zkoušela a vybírala dál, takže dnešek rozhodně nebyl mojí poslední návštěvou.“

A jaké outfity nakonec Sabina Křováková sestavila? Zde je drobný přehled.

1)      Decentní koktejlky

První outfit, který Sabina sestavila se nesl v decentním a elegantním duchu. Šaty nad kolena s výrazným krajkovým živůtkem v béžové barvě přecházející v černou sukni. Tento model bude ideální na letní odpolední i večerní party, stejně jako pro případné společenské události, návštěvu divadla, účast na promoci, svatbě, rodinné oslavě či jiné formálnější akci. Sabina navíc šaty doplnila vkusnými černými páskovými sandály, pocházejícími rovněž z jarní kolekce Textile House a kompletní outfit byl na světě.

2)      Cool styl pro festivaly i volný čas

Druhý outfit Sabina sestavila z batikovaných skiny džín tmavě modré barvy, dokonale zvýrazňující její postavu, které doplnila o top v podobě kárové halenky bez rukávů v módní fialové barvě se zapínáním na patenty. Tento model se skvěle hodí právě pro festivaly a odpolední vystoupení. Využití ale nalezne i mimo koncertní pódia, kdy je jako stvořený pro neformální schůzky i trávení volného času, návštěvu kina, kavárny nebo nakupování.

3)      Svěží romantika ala 60. léta

Třetím outfitem, který Sabinu zaujal jsou volné světle šedé šaty s bílým dominantním ornamentem na předním díle, zvýrazněné o nápadné volánky na rukávech i okolo výstřihu, které končí stylovým řasením. Šaty jsou jako stvořené pro horké letní dny, ať už na pódiích nebo na dovolené u moře či pro pobyt v rozpáleném velkoměstě. Šaty evokují jemný romantický letní styl a hlavně 60. léta, která se i v aktuální módě stále vrací a jejichž prvky pronikají i do současné fashion tvorby.

4)      Mladistvý styl na koncerty i do společnosti

Jako čtvrtý, zcela originální outfit, Sabina zvolila jednoduché černé tílko, které doplnila o lehkou černou minisukni s výraznými růžovými puntíky. Outfit se opět hodí jak pro festivaly, tak i pro večerní letní party a další letní společenské události. Černé tílko je už letitou klasikou, která nikdy nic nezkazí a rozhodně nevyjde z módy a celý outfit zároveň skvěle doplňuje miniskuně ve stejné barvě, jejíž výrazné puntíky styl modelu ještě umocní a oživí.

5)      Večerní rocková lady

Pátý outfit Sabina ladila spíše do večerního stylu a je jako stvořený právě pro večerní vystoupení na koncertech a festivalech. Složen je z černých minišatů, které jsou doplněny háčkovaným černým lehkým svetříkem s kapucí a kapsami. Outfit nalezne využití především pro vystoupení a večerní party, případně je možné šaty kombinovat i s legínami nebo džegínami.

6)      Decentní letní styl pro formálnější události

Šestý outfit je primárně určen pro denní události, schůzky nebo nákupy, a tak je laděn do civilnějšího decentního stylu. Složen je z lehké bílé tuniky s výraznou výšivkou na ramenou, kolem výstřihu a v přední části a Sabina jej doplnila tmavě modrými skiny džínami s efektní záložkou, díky níž vyniknou například i kotníčkové boty.

7)      Rocková romantika se sportovním nádechem

Poslední sedmý outfit je opět skvěle využitelný pro festivalová a koncertní pódia. Sabina jej složila ze stylových černých mačkaných šatů s motivy krajky, které evokují rockovou romantiku a hodí se spíše pro večerní události nebo na party. Šaty ještě osvěžila leskle modrou textilní bundičkou na zip, která outfitu dodává sportovní nádech a zároveň při chladných večerech plní i praktickou funkci.

Nákup a výběr oblečení je jednoduše zábava! A co teprve, když můžete zkoušet, kombinovat, vytvářet a mixovat jednotlivé motivy, aby mohl vzniknout právě váš osobitý styl, navíc vše za zlomek ceny. Zkuste tentokrát vsadit na trochu atypické a prakticky nekonečné módní možnosti a navštívit stejně jako Sabina Křováková některou z prodejen Textile House. Naleznete je po celé ČR a je jich už neuvěřitelných 30! Každá s jinými originálními kousky, a hlavně na míru každé ženy a jejímu stylu i každé postavě.

Zdroj: Lenka Netušilová

Fotogalerie
7984 7985 7986

Další články z rubriky

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Na vlně audioknih