Magazín Elita

PRAKTICKÉ A KVALITNÍ BATOHY POŘÍDÍTE POD ZNAČKOU PROPERTY OF...

PRAKTICKÉ A KVALITNÍ BATOHY POŘÍDÍTE  POD ZNAČKOU PROPERTY OF...

Řadu Amsterdam tvoří tři různé batohy v odstínech Night, Navy a Army.

Modely jsou inspirovány cyklistickou kulturou Amsterdamu a dlouhými zimními nocemi v severní Evropě vytvořila značka Property Of... jedinečnou reflexní tkaninu pro řadu Amsterdam, která kombinuje styl a bezpečnost. Cílem je vytvořit reflexní tašky, které vypadají dobře. Toho dosahujeme prostřednictvím speciálního procesu nanášení barvy, který umožňuje barvit tkaninu do různých odstínů a opustit konvenční stříbrné textilie. Odolný a nadčasový vzhled výrobku˚ značky Property Of... je zajištěn použitím naší typické kůže, mosazi a detailu˚ z voskovaného plátna. Tašky jsou vysoce reflexní a viditelné pro protijedoucí vozidla. Přesto se z jiných úhlů jeví jako nereflexní. To je dáno retroreflexní technologií, která používá mikrohranoly odrážející světlo zpět ke zdroji s minimálním rozptylem. Všechny tašky mají odolnou, vodotěsnou a lehkou konstrukci – a proto se dokonalé hodí pro každodenní dojíždění.

Sportovní a elegantní batoh Archie je navržen pro snadný přístup k vašim věcem na cestách. Jeho voděodolná konstrukce udrží věci v suchu a bezpečí a prostorná přední kapsa a polstrovaná přihrádka na notebook jsou dokonale funkční.

At’ už nesete velký nákup, nebo dokumenty, vysoce univerzální batoh Mitch to zvládne. Rolovací styl umožňuje upravit jeho objem podle vašich potřeb, zatímco přihrádky navíc v zadní části a na bocích umožňují okamžitý přístup k telefonu a klíčům.

Robustní a prostorný batoh, který je ideální pro větší náklady. Pohodlné zapínání s popruhem a prostorné přihrádky zajišťují, že zvládne všechno. Díky pevnému dnu z voskovaného plátna a úhledným koženým popruhům kombinuje batoh Oscar odolnost s klasickým pěkným zevnějškem.

Maloobchodní cena: 3 975 Kč

Luggage&Bags, Jungmannovo náměstí 5, Praha 1

 www.e-zavazadla.cz

Fotogalerie
7896 7897

Další články z rubriky

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi  s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Columbia představuje KONOS, novou kolekci speed hiking obuvi s revoluční technologií konstrukce podrážky OMNI-MAX

Na vlně audioknih