Magazín Elita

NECHCE SE VĚŘIT, ŽE HANKA KYNYCHOVÁ S POSTAVOU SNŮ OSLAVILA PADESÁTKU!

NECHCE SE VĚŘIT, ŽE HANKA KYNYCHOVÁ S POSTAVOU SNŮ OSLAVILA PADESÁTKU!

To, že naše nejznámější cvičitelka Hanka Kynychová oslavila padesátku, se zdá být nepravdivou informací, protože vypadá skvěle. Stejně tak je neuvěřitelné, že vydala již 19.  cvičební DVD nesoucí název Postava snů 2, které vydala na vlastní náklady, protože cítila, že je čas potěšit všechny své fanoušky i ty méně zdatné.  DVD je k zakoupení na e-shopu nebo v Hančině fitku, kde proběhl i křest DVD spojený.

„Hanka je trapná. Je nadaná, je krásná, má skvělého manžela, dělá charitativní akce… Takže si pojďme říct, že je opravdu trapná, ale i přesto jí všichni milujeme,“ zahájila vtipně křest DVD Postava snů 2 moderátorka Miluška Bittnerová, která je již neodmyslitelnou součástí Hančiných akcí. Nejen ona, ale i její maminka má Hanku opravdu ráda. „Moje maminka ode mě nedávno dostala sadu Hančiných DVD a větší radost nikdy neměla. A to jsem jí dávala i diamanty! Moje maminka vypadá tak, že podle Hančiných DVD opravdu cvičí. Kdybych cvičila, vypadala bych také tak,“ neztrácela pověstný vtip vnadná Bittnerová.

Hanka Kynychová tentokrát na DVD necvičila sama. Přizvala k sobě známé tváře Heidi Janků, Ivanu Jirešovou a Kristýnu Janáčkovu. Poslední dvě zmíněné na křtu nemohly chybět. Heidi Janků bohužel pracovní povinnosti nedovolily dorazit. Smyslem cvičení známých tváří bylo, aby široká veřejnost viděla, že i krásné herečky a zpěvačky musí pro svoji postavu snů něco dělat. Cvičí, potí se v tělocvičně a nic nemají zadarmo. Kristýna Janáčková je pravidelnou klientkou Hančina fitka. Ivana Jirešová je spíše vyznavačkou jógy, ale díky Hančině DVD zavzpomínala na období, kdy chodila na aerobic čtyřikrát týdně. Nenechte se ale zmást, na DVD Hanky Kynychové Postava snů 2 žádný aerobik nenajdete! „Cvičení je jak pro pokročilé, tak pro začátečníky, protože je možné různé bloky a tréninky kombinovat. Navíc se nejedná o aerobik a žádné choreografie, takže to zvládne opravdu každý,“ vysvětlila Kynychová.

Kristýna Janáčková se svěřila, že jí prospívá bezlepková strava. „Cvičím, k Hance chodím pravidelně a naposledy jsem tady byla včera. Kromě toho nejím lepek a díky tomu člověk také lépe vypadá,“ shrnula známá herečka.

Ivana Jirešová sportuje, protože si čistí hlavu a třídí myšlenky. „Cvičím hlavně jógu, chodím do fitka. Sport bych doporučila všem, kteří mají problém s hlavou. Krásně si díky němu odpočinete,“ smála se Jirešová, která má bezesporu postavu snů. Dodala pak, že toto DVD je určeno ke cvičení: „Bylo by fajn, kdyby všichni, kdo si DVD koupí podle něj i cvičili, ne se na něj pouze dívali,“ upozornila herečka známá ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Kmotry nového DVD z edice Hejbejse byly herečky Kaira Hrachovcová a Kristýna Frejová, módní návrhář Michal Marek, starosta MČ Praha 1 Oldřich Lomecký a  vedoucí výboru pro bezpečnost Prahy 4 Lucie Michková.

Kaira Hrachovcová byla kmotrou již druhého Hančina DVD a Hanku ráda podpoří na všech jejích akcích, pokud jí to čas dovolí. „Hanka je velmi inspirativní. Je na ní vidět, že cvičení a píle se na člověku a hlavně na našich tělech podepisují,“ vysvětlila herečka a jedním dechem dodala: „Cvičení a pohyb je mojí neodmyslitelnou součástí. Se sportem je to tak, že se musí chtít. A pokud se ve svém těle cítíte dobře, tak je vše tak, jak má být. Stačí pravidelné procházky nebo pobyt v přírodě. Zkrátka, pokud je člověk spokojený s tím, jak vypadá, je všechno ok.“

Kristýna Frejová si zpočátku myslela, že si z ní dělají kamarádi legraci, když jí přišla smska od Hanky, aby se stala kmotrou jejího DVD. „Když mi Hanka pak zavolala, tak jsem pochopila, že si ze mě nikdo legraci nedělá. Ale zpočátku jsem nevěřila tomu, že by mě ikona fitness oslovila, abych jí zrovna já křtila DVD s názvem Postava snů 2,“ vysvětlila počáteční rozpaky Frejová. Kromě toho, že známá herečka leze po horolezeckých stěnách, je milovnicí pilates. I když to není patrné, má pocit, že postava trochu zlobí, proto je ráda, že mohla navštívit Hančino fitko: „To, že mě Hanka oslovila jako kmotru mi zapadlo do konceptu. Chystala jsem se zapracovat na partiích, s kterými nejsem spokojená. Takže já se určitě nechám Hankou a jejím dévédéčkem inspirovat a nejsem v tomto fitku naposledy.“

Starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký je již tradičním účastníkem akcí Hanky Kynychové. Už šestým rokem podporuje její charitativní aktivity, kdy se Hanka snaží pohybem a tancem udělat dětem v dětských domovech svět o něco hezčí. „Sport byl kdysi také mým povolání, ale to už je dávno. Vedl jsem jako ředitel Tyršův dům a pana Tyrše si vážím. Jsem rád, že Hanka pokračuje v jeho práci a snaží se šířit pohyby mezi širokou veřejnost. Její edici přeju ještě alespoň dalších devatenáct titulů,“ vyseknul Lomecký poklonu známé cvičitelce, s kterou pravidelně běhá za tým Prahy 1 běh dlouhý 5 a 10 km.

Návrhář Michal Marek navrhl Hance netradiční overal s odepínací sukní, který zapadal do jeho nové kolekce Fashion future. Tento model zvolil proto, aby se Hanka jako sportovní žena cítila žensky a přitom pohodlně. Nutno dodat, že to Hance opravdu slušelo!

Lucie Michková reprezentovala MČ Praha 4, kde se nachází Fitko Hanky Kynychové. „Jsme rádi, že takové fitko na Praze 4,“ vysvětlila Michková, která je rovněž pravidelnou klientkou Hanky Kynychové.

Mezi hosty nechyběly Hančiny kamarádky Lucie Benešová, Štěpánka Duchková, Pavlína Senic nebo Linda Finková, která tlumočila prosbu svého partnera, zda by nebylo možné vytvořit cvičení bez námahy. „Můj partner říkal, že by se mu líbilo, kdyby si na noc navlékl nějaký přístroj, který by cvičil za něj a ráno by byl hubenější. Vysvětlila jsem mu, že to není možné,“ smála se Finková.

Celá akce byla zakončena oslavou kulatých 50. narozenin naší neznámější cvičitelky. Kromě dortu a nejkrásnějšího muže světa z roku 2016 Tomáše Martinka byla pro Hanku přítomnost jejího týmu lektorů, přátel a jako třešnička na dortu bylo překvapení od jejího manžela Jindřicha a manažerky Kateřiny Fingralové. Rozhodli se totiž vydat její první VHSku starou 20 let jako reedici na DVD. Toto retro cviční s názvem Aerobic s úsměvem v pohodě obstojí na dnešním trhu. Trénink je kvalitní, jen Hanka je od dvacet let mladší. Nicméně DVD je v limitované reedici k zakoupení na Hančině e-shopu.

Vekou radost pak Hance udělalo i překvapení v podobě přítomnosti kamaráda a vinaře Stani Mádla, který vyrábí ve Velkých Bílovicích víno, po kterém se prý dobře cvičí. „Na křest jsem přinesl Rulandské šedé, které na křty ideální a i se po něm dobře cvičí,“ smál se vinař a Kynychová jej doplnila: „Ano, po víně se dobře cvičí, ale je třeba to dobře načasovat!“

Závěrem nutno podotknout, že křest i oslavu, které korunoval bezlepkový stylový dort, bylo možné uspořádat díky podpoře partnerů, kterými byli Ehrman, Sense Coco, CEP, Liftea, H2Out, Promixx, MaxSport, Ovocňák, restaurace La Boca, vinařství Sanislav Mádl a United Brands.

Fotogalerie
7795 7796 7797 7798 7799 7800 7801

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih