Magazín Elita

JAK VIDÍ ADEPTY NA TITUL PREZIDENT SOUTĚŽE DAVID NOVOTNÝ?

JAK VIDÍ ADEPTY NA TITUL PREZIDENT SOUTĚŽE DAVID NOVOTNÝ?

Soutěž mužské krásy Muž roku 2018 vstoupila do svého 19. ročníku. Ve spolupořádající agentuře Cast Me se sešlo pár desítek mladých mužů, kteří mají zájem soutěžit o posty nejvyšší. Před porotou v čele s prezidentem Davidem Novotným a šéfem agentury Cast Me Michalem Doležalem tak stanuli studenti, podnikatelé, svářeč, frézař, architekt, masér, borci urostlí či méně svalnatí, s tetováním i bez, vysocí či menší, ale všechny spojovalo jedno: chuť zvítězit a zúčastnit se světových soutěží či si soutěž jen tak užít a získat nové zkušenosti.

Mezi přítomnými pány pečlivě vybíral adepty do finálového klání i Muž roku 2017 Matyáš Hložek. Sám už za pár dní odlétá do Barmy na světovou soutěž mužské krásy Mister International.

„Letím 20. dubna. Pomalu už si dávám dohromady kufry s oblečením. Mezi věcmi nechybí povinný národní kroj. Kamarád mi půjčil krásný, mikulovský, s kloboukem, vyšívanou košilí, fakt moc pěkný. Teď ještě musím k tomu vymyslet nějaký taneček. Ale tady na castingu je Moravák, který tančil ve folklorním souboru. Zkusil jsem si s ním v rámci výběrového pohovoru pár kroků a šlo to. Do Barmy se těším, a když to jen trochu půjde, přiletí tam za mnou i přítelkyně a uděláme si i malou dovolenou,“ uvedl čerstvě zamilovaný Muž roku 2017 Matyáš Hložek

V porotě druhého výběrového kola zasedla i modelka Daniela Zálešáková, II vicemiss 2017 Miss Czech Republic, které se atmosféra castingu hodně líbila.

„Je to rozdíl. My máme castingy veřejné ve velkých obchodních centrech a tady je to takové rodinné. Popovídat si o čemkoli se zájemci o finále Muže roku, je příjemné. Uděláte si lepší o uchazeči lepší obrázek. Při výběru je pro mne nejdůležitější první dojem a charizma,“ uvedla Daniela, která má sice doma staršího přítele, ale mezi mladými kluky se jí líbilo a ona se líbil jim. „Určitě je pro mne dobré, že tady jsem. Vidím, jak probíhají castingy jinde a protrénuji komunikaci s úplně neznámými lidmi. S kluky jsem v modelingu fotila jen jednou a to bylo sportovní oblečení a je docela možné, že s některými z letošních adeptů se při práci potkám. Každopádně se těším se na finále. Mužské soutěže mají také něco do sebe a my ženy se máme na co koukat.“

O účast ve finálové dvanáctce soutěže Muže roku 2017 se ucházel i syn herce Pavla Trávníčka, rovněž herec, Pavel Dytrt. Co mladému muži chybělo na svalech, vynahradil bezprostředností a komediálním umem.

„Mne sem dostrkala Monika Trávníčková, manželka mého táty. O castingu se dozvěděla na Facebooku  a tak dlouho do mne hučela, až jsem si řekl, že to zkusím,“ smál se Pavel, který na sebe upozornil už v pěti letech, kdy hrál v hojně vysílané reklamě na kečup. „To už je dávno, to mně bylo pět a teď je mi dvacet osm. Aktuálně hraji v Kalichu v Krysaři či v Branickém divadle s Uršulou Klukovou a Patricií Solaříkovou v představení Holky na inzerát. A tam hraju i ve slipech. Já vím, že jsme hubený, ale mým snem je zapracovat na postavě a konečně mít nějaký ten sval. Už jsem se domlouval tady s Matyášem, že by si mne vzal do parády,“ uvedl Pavel Dytrt. Jestli postoupí do finále Muže roku, bude překvapením nejen pro něj a jeho přítelkyni, ale hlavně pro maminku, herečku a dabérku Helenu Dytrtovou. „Že jdu na casting, jsem řekl jen přítelkyni. Moje máma o ničem neví. Jsem sám zvědavý, co na to řekne.“

Prezident soutěže Muž roku David Novotný byl s průběhem dvoukolového castingu spokojený. „Snažili jsme se objektivně hodnotit možnosti přihlášených mužů, protože vítězové pak reprezentují soutěž Muž roku a Českou republiku na mezinárodních soutěžích. Uchazeče o finále jsme proto vybírali velice pečlivě. Nehleděli jsme jen na fyzické proporce, ale i na všeobecný rozhled a jazykovou vybavenost,“ ve stručnosti popsal práci poroty David Novotný a přidal důležitou informaci, „teď vybereme chlapy do finálové dvanáctky, kteří pojedou na několikadenní soustředění do Schrothových Lázní v Dolní Lipové a pak 24. srpna budou usilovat o titul Muž roku 2018 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě.

Fotogalerie
7788 7789

Další články z rubriky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během