Magazín Elita

NOVÝM AMBASADOREM HARLEY-DAVIDSON SE STAL RAPPER MARPO

NOVÝM AMBASADOREM HARLEY-DAVIDSON SE STAL RAPPER MARPO

Harley-Davidson rozšiřuje své řady o nového ambasadora značky. A tím se stal rapper a thai boxer Marpo, který kromě hudby a sportu, miluje právě motocykly. Harley-Davidson spokojeně sedlá již několikátým rokem. Letos ho můžete potkat na modelu Harley-Davidson Breakout, stájové novince roku 2018.

Marpo je velice oblíbený mladší generací a vedle zpěváka Honzy  se stává dalším muzikantem, kterého budou moci fanoušci na motocyklu Harley-Davidson vídat vcelku pravidelně, neboť stroji propadl. V plánu má vyrazit na motocyklu i na některé ze svých koncertů či festivalů, které jej během letošního jara a léta čekají.

ambasadora značky. Tím se stal rapper a thai boxer Marpo, který kromě hudby a sportu, miluje právě motocykly. Harley-Davidson sedlá již několikátým rokem a pro letošní moto sezónu jej budou moci fanoušci potkávat na modelu Harley-Davidson Breakout, novince modelového roku 2018.

Marpo, který je známý zejména u mladší generace se tak vedle zpěváka Honzy Toužimského stává dalším muzikantem, kterého budou moci fanoušci na motocyklu Harley-Davidson vídat. V plánu má vyrazit na motocyklu i na některé ze svých koncertů či festivalů, které jej během letošního jara a léta čekají.

„Na Harley-Davidson jezdím už několik let a musím říct, že to jsou pro mě stroje, které mají duši. Baví mě, jak jejich styl, tak i jízdní vlastnosti, které dovedou ještě znásobit požitek z jízdy a pocitu svobody. Jízda pro mě představuje dokonalý relax a pročištění hlavy, takže se už nemůžu dočkat až nový stroj protáhnou po mých oblíbených trasách,“ říká Marpo.

Značka si od spolupráce slibuje zejména oslovení právě mladší generace, kdy chce jezdcům ukázat, že Harley-Davidson může být vhodný motocykl už pro mladé, kteří milují svobodu a aktivní životní styl a kteří s ježděním a motocykly třeba právě začínají.

Zda Marpo s motocyklem vyrazí i na nejbližší koncert bude známo už 19. května, kdy se svým Trouble Gangem vystoupí od 19:30 v pražské O2 areně, na největším koncertě své kariéry. Pokud si tedy tuto hudební lahůdku v nabité O2 areně nechcete nechat ujít, neměli byste s pořízením vstupenek příliš otálet a zakoupit je například v předprodejní síti TicketPortal.cz. Už nyní je totiž koncert téměř vyprodán.

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. 
Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na
http://www.harley-davidson.cz

Fotogalerie
7783 7784 7785

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih