Magazín Elita

KDO BY TO ŘEKL, ŽE MISSKA HADAŠOVÁ VSTÁVÁ S KOHOUTEM???

KDO BY TO ŘEKL, ŽE MISSKA HADAŠOVÁ VSTÁVÁ S KOHOUTEM???

Ranní vstávání po šesté půvabnou missku rozhodně neobtěžuje. Jednak tak vstává se svými dvěma dcerkami, ale i proto, že se musí postarat o své zvířecí svěřence. Maličká rodinná farma ji některak neobtěžuje a navíc se o ně stará ráda. Kohoutí budíček tak zpestřuje jim i jejich sousedům poněkud poklidný pražský život.

Manželka hokejisty Jaroslava Bednáře se ke zvířatům dostala díky vášni svého muže, který pro chov zvířat, ale i pro lov. Sama miluje zvířata a s láskou vzpomíná na odchovávání ovečky na lahvi. „Kojila jsem střídavě dceru a po dvou hodinách z lahve i ovečku. Bylo to náročné, ale nelituji.“ Na jejich pozemku za rodinným domem se pase stádo muflonů, ovcí a koz, nechybí krůty, perličky a slepice. Domácí vajíčka Lucie rozdává i sousedům a přátelům. 

Jaroslav je už od sedmnácti let vášnivý myslivec i rybář, na lovu ho však žena nedoprovází. Zato při porodu ovce se dokázala postarat. „Když ovce nemohla porodit velké jehně, použila jsem Youtube kanál Jak se rodí ovce, natáhla jsem si rukavice a šla jsem jí pomoct“, vzpomíná na svůj první zážitek štíhlá blondýnka. Z jejího pohledu je vidět, že život se zvířaty ji i její rodinu naplňuje. Do budoucna by chtěl jezdit i na koni, ale s tím prý Jaroslav zatím nesouhlasí.

Lucie se vypravila na myslivecký veletrh Silva Regina, aby se podívala po pěkném outdoorovém oblečení a jiných dárcích pro svého muže. „ Mrzí mne, že tu se mnou není, když by dnes nehráli zápas, určitě bychom ho z pavilonu myslivosti nedostali. Myslím, že by na veletrhu i přespával.“ Lucie je ráda, že její manžel po fyzicky i psychicky náročné práci relaxuje právě na lovu nebo při farmaření. „Čistí si přitom hlavu a baví ho to, rád třeba staví kurník pro slepice. Úplně se v tom našel, nikdy bych to do něj neřekla,“ usmívá se Miss 2007. Na veletrhu ji zaujali dřevorubci, kteří motorovou pilou vysochali krásné sochy. Obdivovala, jak se pomocí relativně hrubého nástroje vytvoří precizní umělecké dílo.

Fotogalerie
7765 7766

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih