Magazín Elita

SOUŽITÍ CAMILLY A PRINCE CHARLESE¬ ROZHODNĚ NENÍ PROCHÁZKA ROZKVETLÝM PARKEM!

SOUŽITÍ  CAMILLY A PRINCE CHARLESE¬ ROZHODNĚ NENÍ PROCHÁZKA ROZKVETLÝM PARKEM!

Camillu s  princem Charlesem vždy pojila láska ke koňům a psům, vášeň pro lov, ale i zájem o architekturu a zahradničení. K prvnímu velkému vzplanutí mělo údajně dojít již v roce 1970 v jednom z královských parků. Byli zamilovaní, ale Charles narukoval na půl roku moře, a když se vrátil, byla Camilla již provdána za důstojníka Andrewa Parkera Bowlese. Přesto zůstala jeho důvěrnicí a rozhodně prý měla neblahý vliv i na manželství Charlese a princezny Diany, která dokonce veřejně prohlásila: „Byli jsme v tom manželství tři“.

Camilla Parkerová Bowlesová se nevzdala své lásky. Rozvedla se a po deseti letech nakonec oficiálně vstoupila do královské rodiny díky sňatku s Charlesem. V dubnu 2005 se z ní stala vévodkyně z Cornwallu, Veřejnost ji příliš v oblibě neměla. Sama Camilla několikrát prohlásila, že ji společnost přímo nenáviděla, ale nakonec ji začala respektovat a dokonce snad i mít ráda, avšak vše v pořádku není.

Před několika měsíci se začalo proslýchat, že láska se z ráje vytratila a dokonce se začalo spekulovat o rozvodu. Camilla se začala cítit vedle potencionálního panovníka Anglie nešťastně a tak začala hledat útěchu v alkoholu. Dokonce zaměstnanci královské rodiny nijak zvlášť netají, že gin s tonikem, pivo a víno jsou neustále v její blízkosti.

Společenské zábrany padají a Camilla svého chotě příliš nešetří. Magazín Globe zveřejnil jeden  z výroků, který byl namířen na  Charlese: „Ty pro mě nejsi dost dobrý!“ Přiznala i to, že prince podvádí. Skandál v královské rodině, která chystá svatbu, se opravdu nehodí. Navíc alkohol Camille už natolik poškodil játra, že ji prý může zachránit už jen transplantace, což samo o sobě je jednou lidskou tragédií.

 


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih