Magazín Elita

OC QUADRIO VÍTĚZEM POPAI AWARDS 2017 ZA INSTALACI POHYBLIVÉ GASTRO ZÓNY

OC QUADRIO VÍTĚZEM POPAI AWARDS 2017 ZA INSTALACI  POHYBLIVÉ GASTRO ZÓNY

Pražské obchodní centrum Quadrio se svojí gastro zónou nové generace jednoznačně boduje! A to nejen u zákazníků po kulinární stránce, ale i u odborníků z oblasti reklamy, kteří hodnotí designový, funkční a komunikační aspekt. Důkazem toho je vítězství OC Quadrio v soutěži POPAI Awards 2017, kde si 1. místo v kategorii Tradiční POP prostředky odnesla nápaditá mechanická pohyblivá instalace, komunikující právě novou gastro zónu. Porota složená z expertů v oborech in-store a design tak ocenila především stylové a nápadité zpracování pohyblivé instalace, její vhodné umístění i široké možnosti úprav a využitelnost pro další komunikaci v rámci obchodního centra.

Se speciální pohyblivou instalací, která získala na POPAI Awards 2017 ocenění v kategorii Tradiční POP prostředky, jsme se v OC Quadrio mohli sekat od letošního září, kdy zde byla umístěna právě pro komunikaci nové gastro zóny, s níž se pojí. Jedná se o rozměrný kinetický závěsný systém, který se vyznačuje nepřetržitým pohybem nahoru a dolů a designově je laděn do kulinárního stylu. V reálu se tak šest obřích vidliček, na nichž je upevněno například rajče, kreveta, paprika, špagety nebo jahoda - dle daného restaurantu, který komunikují - nepřetržitě pohybuje a účinně tak přitahují pozornost návštěvníků. Zároveň jde o první kinetický systém tohoto druhu použitý v ČR v oblasti retailu. Aktuálně tuto instalaci nahradila vánoční výzdoba a zpět se, již v novém kabátě, vrátí během následujícího února.

„Ocenění v POPAI Awards 2017 nás neuvěřitelně potěšilo a velice si ho vážíme. Zisk ceny je pro nás zároveň signálem, že jsme se v rámci gastro zóny a její celkové komunikace vydali správným směrem. O tom, že naše instalace skutečně budí pozitivní emoce i u návštěvníků svědčí také fakt, že právě toto místo se stalo v OC Quadrio nejpopulárnějším pozadím pro nejrůznější společné fotky a selfie a jejich následné sdílení na sociálních sítích,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Pohyblivá POP instalace OC Quadrio vznikla ve spolupráci s agenturou WELLEN a.s. právě u příležitosti komunikace nové gastro zóny, která slavnostně otevřela letos v září. Obchodní centrum nyní se svojí mechanickou pohyblivou instalací postupuje do celoevropského kola POPAI Awards, kde rovněž věří v umístění na předních příčkách.

Doplňme, že POPAI Awards je soutěž oceňující nejlepší komunikační prostředky v in-store komunikaci. Jejím posláním je podpora oboru marketingu a retailu a sledování nových oborových trendů, které chápou tyto aktivity v in-store jako efektivní komunikační médium, přímo působící na zákazníka. Anketa zároveň patří mezi vrcholné události oboru a prezentuje nejnovější prostředky in-store komunikace, systémy podpory prodeje a další podpůrné propagační nástroje.

CPI Property Group

CPI Property Group patří k nejvýznamnějším realitním skupinám zaměřujícím se na dlouhodobé investice a pronájmy nemovitostí zejména v regionu CEE a v Berlíně. Většinovým akcionářem skupiny je realitní investor Radovan Vítek, sídlo má v Lucembursku a její akcie jsou obchodované na frankfurtské burze. S velmi rozmanitým portfoliem 420 nemovitostí o hodnotě 5,7 miliard eur pokrývá všechny segmenty - retail, kanceláře, 12 tisíc bytových jednotek, hotely s více než 11tisíci lůžky, průmysl, logistiku i biofarmy. Skupina je největším vlastníkem maloobchodních prostor v České republice, druhým největším poskytovatelem nájemního bydlení a jedním z nejvýznamnějších hotelových operátorů. V září 2017 byla CPI Property Group ohodnocena ratingovou agenturou Moody´s investičním stupněm Baa3. www.cpipq.com

OC Quadrio

Obchodní centrum otevřené roku 2014 v samém centrum Prahy ve Spálené ulici. OC se rozprostírá do 4 podlaží a jeho celková plocha je přes 8 500 m2. Zahrnuje přes 60 obchodů, restaurací a služeb a je přímo propojeno, jak s kancelářskými prostory, tak se stanicí metra Národní třída. www.quadrio.cz      

 

Fotogalerie
7307

Další články z rubriky

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Inspirujte se na kulinářských akcích v Miele Experience Centrech v Praze a Brně

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Oblíbení společníci jarních výletů – zelňáky!

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Češi a Slováci vymysleli nový, jemný a ovocný Jägermeister ORANGE

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Medailemi ověnčená značka ROSE GARDEN slaví další úspěchy

Novinky na nestátních památkách sdružených do celorepublikového projektu Objevuj památky

Novinky na nestátních památkách sdružených do celorepublikového projektu Objevuj památky

Na vlně audioknih