Magazín Elita

FESTIVAL LIFE! JE PLNÝ NEJEN ZÁBAVY, ALE I HVĚZD!

FESTIVAL LIFE! JE PLNÝ NEJEN ZÁBAVY, ALE I HVĚZD!

Festival Life! má za sebou první úspěšný den. Zahájen byl v pátek 10. listopadu dopoledne slaňováním z padesátimetrové budovy BVV Vendula Svobodová Pizingerová, ředitelka Kapky naděje. Před ní si na to troufli třeba brněnský primátor Petr Vokřál nebo fotbalista Petr Švancara.

A ředitelka Kapky naděje zabojuje, není žádná princezna. A ani v dětství nebyla. „Já jsem byla spíše kluk, až dnes jsem víc holka. Tak to je – máte sny, pak vás život otočí a všechno je úplně jinak. Jako malá jsem chtěla být třeba houslistka, neměla jsem nízké cíle (smích). Pak to byla archeoložka, což by mě určitě bavilo, a taky jsem chtěla být policistka,“ přiznala Vendula Svobodová-Pizingerová.

Festival Life!, to je sport, tanec a zábava. A taky mnoho známých tváří, které si obří akci na brněnském výstavišti nenechají ujít. Nejinak tomu bude letos, tak se přidejte k nim. Už  v pátek přijedou na dětskou sportovní část hvězdní olympionici a reprezentanti Ondřej Synek, moderní pětibojař David Svoboda, vodní slalomář Jiří Prskavec či hokejista Dominik Hašek. A hned ráno překoná sebe samu i nejvyšší budovu brněnského výstaviště Vendula Svobodová-Pizingerová, zakladatelka Nadace Kapka naděje. No a sobota, tam je to jasné – bude se překonávat taneční rekord se Simonou Krainovou, Leošem Marešem a stálicí této show Ondřejem Sokolem. K tomu více než deset předních youtuberů… není co řešit, přijďte od pátku do neděle na brněnské výstaviště a obří festival Life! A jak se na něj těší právě celebrity a sportovci?

Už jen takové lážo-plážo si v pátek dopoledne užil moderní desetibojař David Svoboda. Před dvěma měsíci skončil s aktivní kariérou, ale o to víc bude mít času na trénink a vyhledávání malých talentů. „Budu se jim snažit pomáhat a vždycky fandit,“ pronesl po zahájení festivalu.

To Ondřej Sokol pro změnu chce pokořit rekord počtu lidí tančících na jednom místě stejnou choreografii, se vybaví mnohem intimnější vzpomínka. Známý herec, moderátor a režisér se zapotil už při natáčení flashmobu. Byl navlečen do „devadesátkové“ šusťákovky a jak sám říká, byla to drsná lymfodrenáž, zhubl aspoň čtyři kila. Dnes, v sobotu v pavilonu C jej čeká další dřina, začíná se už ve 14 hodin a návštěvníci zažijí velkolepou show. Aby rekord padl, je potřeba více než 1600 lidí.

To Ondřeji Sokolovi, který chce pokořit rekord počtu lidí tančících na jednom místě stejnou choreografii, se vybaví mnohem intimnější vzpomínka. „Když mi bylo asi deset, šli jsme s maminkou po Brně, ona najednou ukázala na jakési okno a povídá – Ondřeji, tam jsi byl počat.“ Známý herec, moderátor a režisér se zapotil už při natáčení flashmobu. Byl navlečen do „devadesátkové“ šusťákovky a jak sám říká, byla to drsná lymfodrenáž, zhubl aspoň čtyři kila. V sobotu v pavilonu C jej čeká další dřina, začíná se už ve 14 hodin a návštěvníci zažijí velkolepou show. Aby rekord padl, je potřeba více než 1600 lidí.

Hvězdný moderátor dostal stejný obleček, a jak říká, byl to pro něj naprostý návrat zpátky do minulosti. „Protože přesně takhle jsem kdysi tancoval v taneční skupině v Berouně, a navíc velmi podobná červená škodovka byla mým prvním autem, které mi navíc pouze půjčoval můj táta, a tu teplákovku jsem taky nosil!“ Prozradil již při trénincích král českých sociálních sítí. Modelka Simona Krainová se prý také moc těší na ostré pokořování rekordu, takže dnes se ukáže!

Od samého rána máte možnost sledovat taneční show a dalších vystoupení v přízemí pavilonu E na GOGEN DANCE STAGE a můžete se kochat nejrůznějšími tanečními styly, pole dance i novocirkusovou show. Takto namíchané představení je rozhodně unikátní a stojí za to ho vidět.

Fotogalerie
7167 7168 7169 7170 7171

Další články z rubriky

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Kongres Uzdravení prenatálních traumat se nezadržitelně blíží

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Pluxee: Firemní benefity v roce 2024

Myslete i vy lepší zítřky

Myslete i vy lepší zítřky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Prague Bike Fest ve dvou dnech nabídne to nejlepší ze světa cyklistiky i adrenalinové zážitky

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Desítky kilometrů nových optických kabelů a tisíce připojených domácností. To jsou letošní cíle Suntel Czech

Na vlně audioknih