Magazín Elita

MUŽ ROKU MATYÁŠ HLOŽEK PŘEVZAL TOYOTU, KOHO V NÍ BUDE VOZIT, KDYŽ JE BEZ PŘÍTELKYNĚ…

MUŽ ROKU MATYÁŠ HLOŽEK PŘEVZAL TOYOTU, KOHO V NÍ BUDE VOZIT, KDYŽ JE BEZ PŘÍTELKYNĚ…

Ještě to není ani měsíc, co se Matyáš Hložek stal Mužem roku 2017 a už se stačil rozejít s přítelkyní Kateřinou Hadašovou, která ještě před třemi nedělemi Matyášovi gratulovala k vítězství a zasypávala ho láskyplnými polibky. „My jsme spolu něco řešili a ono je to takové celé složitější,“ nebylo Matyášovi zrovna moc řeči. Radost mu však udělalo převzetí hlavní ceny od generálního sponzora soutěže Autostyl Trutnov. Po celý rok se bude prohánět v supermoderní Toyotě v ceně téměř jednoho milionu korun. A protože jezdit tímto luxusním vozem plným moderních vymožeností není jen tak, absolvoval Matyáš téměř hodinovou nalejvárnu.

Řidičák má od sedmnácti let. „Hned jak mi padlo osmnáct, vyjel jsem na silnice. První auto jsem podědil po tátovi, momentálně jezdím autem roku výroby 2006 a teď mi majitel Autostyl Trutnov půjčil na rok tohoto krasavce. Opravdu se moc na to auto těším,“ zavzpomínal na své řidičské začátky krasavec Hložek a poznamenal, že jezdí poměrně bez nehod. „Měl jsem jen takový menší ťukanec na křižovatce. Odnesly to jenom plechy, opravdu nic vážného. Žádnou větší havárii jsem zatím neměl a doufám, že ani v budoucnu mě nic takového nepotká,“ prozradil na sebe Matyáš.

Na synovu novou Toyotu byl zvědavý i otec, zpěvák Stanislav Hložek. Ten svoje řidičské umění vybrousil jako jezdec na závodech Ford Fiesta cupu a vlastní dokonce evropskou licenci. Zavzpomínal, čím jezdil kdysi on. „Řidičák jsem si udělal už v sedmnácti ještě na průmyslovce a moje úplně první auto byla stará oktávka, do které teklo podlahou. Když pršelo, musel jsem zvedat nohy. Ale pak jsem si koupil škodovku 130, to bylo tenkrát auto, které se vyváželo do Anglie a to jsem se dmul pýchou,“ vzpomínal Hložek starší a dodal, „jasně, že jsem měl i nějaké karamboly. Měl jsem ale jednu opravdu vážnou nehodu, kdy jsem na dálnici vletěl při průtrži mračen do louže. Roztočilo mě to jako vrtuli, bouchnul jsem o svodidlo předek i zadek auta a zůstal jsem stát v rychlém pruhu. Naštěstí za mnou jeli policajti a ti hned pustili houkačky, takže do mne nikdo nevletěl. Byl jsem z toho celý rozklepaný, ale tím autem jsem odjel. Nejlepší na tom bylo, že já jsem si rozbil auto, svodidlo zůstalo nepoškozené, a přesto mi přišla faktura, abych zaplatil škodu na svodidlech,“smál se Standa, na kterého také v Autostyl Trutnov čekal dort, kytka a gratulace k jeho narozeninám.

„Dostat gratulaci mezi auťáky se hned tak někomu nepovede. Já najezdím kolem 60 000 kilometrů ročně. Koncertuji se třemi kapelami, zkouším muzikál Tři mušketýři, občas si zahraju s cimbálovkou, měl jsem krásný pořad v Českém rozhlase a možná v něm budu pokračovat, to kilometry naskakují samy. Radost mi dělá i rodina. Vždyť mám už pět vnoučat. Jediné co mě mrzí, že na ně mám málo času,“ svěřil se oslavenec.

Spokojeně se na nový vůz Muže roku tvářil i prezident soutěže David Novotný. „Velice děkuji panu Kranátovi a jeho firmě Autostyl Trutnov za tuto krásnou cenu. Soutěž Muž roku je velmi prestižní, její vítězové se na světových soutěžích neztratí a vozí se světa ocenění. Proto jsem rád, že i pomocí této krásné Toyoty můžeme soutěž Muž roku propagovat.“ Jan Kranát, majitel firmy Autostyl Trutnov, přesně věděl, proč pro vítěze soutěže Muž roku Matyáše Hložka nachystal právě tento vůz.

„Pan David Novotný nás zaujal z toho titulu, že je schopný udělat v Náchodě soutěž celorepublikového významu. Chtěli jsme přispět významnou a reprezentativní hlavní cenou. V tomto případě se jedná o auto značky Toyota RAV 4 SUV, 2,5 l benzín, k tomu jsou 2 elektromotory a je to auto o výkonu 190 koní. Vůz je v ceníkové ceně 950 000 korun. Jedná se o luxusní automobil a myslím si, že když máme luxusního vítěze, takto všechno do sebe hezky zapadá.“ Muž roku 2017 Matyáš Hložek se bude Toyotou s logem firmy Autostyl Trutnov a logem soutěže Muž roku ukazovat na silnicích v Česku i za hranicemi do té doby, než bude zvolen jeho následovník, Muž roku 2018.

Foto: Hermipress

Fotogalerie
7015 7016 7017 7018

Další články z rubriky

Laura a její tygři zahrají v Lucerna Music Baru pro tygry a pokřtí nové album

Laura a její tygři zahrají v Lucerna Music Baru pro tygry a pokřtí nové album

JEČ-MAN: Nejsem jenom slaměnej panák!

JEČ-MAN: Nejsem jenom slaměnej panák!

Hudebník Karel Havlíček věnoval svoji novou desku těhotným ženám

Hudebník Karel Havlíček věnoval svoji novou desku těhotným ženám

O5 a Radeček dávají ochutnat z nové desky. V romantické písni se spojili se zpěvačkou Elly

O5 a Radeček dávají ochutnat z nové desky. V romantické písni se spojili se zpěvačkou Elly

Jitka Čvančarová zazpívala dojemně svým „Motýlkům” do nebe

Jitka Čvančarová zazpívala dojemně svým „Motýlkům” do nebe