Magazín Elita

CELÁ LA BODEGUITA DEL MEDIO OKÁZALE SLAVILA

CELÁ LA BODEGUITA DEL MEDIO OKÁZALE SLAVILA

La Bodeguita Del Medio oslavila poslední červencový den 15 let své existence. Oblíbenému kubánskému baru v Praze přišla popřát celá řada známých osobností. Netrpělivě očekávanou byla hlavní hvězda večera, kterou byla Dara Rolins. Přinesla naprosto výjimečný dar - zbrusu novou píseň z nového alba, které se připravuje na vypuštění do světa a zavzpomínala: „Shodou okolností jsem zde v roce 2002 byla na otevírací party, je až k nevíře, jak ten čas letí.“ Také ještě prozradila, že není náhodným hostem, což podniku přidává rozhodně na zajímavosti. „Chodíme sem s Patrikem docela často, máme rádi zdejší atmosféru, která nás vždy dobije – příjemní lidé, výborná hudba a pití. Jsem moc ráda, že jsem právě na tyto narozeniny byla pozvána a navíc jsem představila svůj nový hit léta!“ prozradila skvěle vypadající Dara Rolins.

Takovou party v Kaprově ulici si nemohla nechat ujít ani kráska z Miami Zuzana Belohorcová: „Tyto narozeniny mi určitě nemohly uniknout, s Vlastou máme rádi dobré jídlo i pití a to vše tady je. Já miluji klasiku Mojito, to je prostě známka Kuby! Dnes se mi naskytla příležitost okusit i s mými rodiči Mojito Especial, fakt si to užíváme.“ Na Kubu tu zavzpomínal zpěvák a muzikant Petr Janda: „Byl jsem nedávno na Kubě a vše mně připomnělo, jak jsem byl před mnoha lety i zde v Bodeguitě.

A jak hodnotil narozeninovou oslavu Michal David? „Mám rád kubánský rum, který je zde excelentní. S manželkou jsme byli pravidelnými návštěvníky tohoto baru, je pravda, že nyní jsem hodně pracovně vytížen a už tak často se sem nedostanu, jako dříve, ale když mi byla doručena pozvánka k 15. narozeninám, nemohl jsem si tuto akci nechat ujít. Je tu vždy dobrá nálada, příjemná obsluha a vše tak nějak do sebe perfektně zapadá!“

Na oslavu narozenin přišel také David Kraus s přítelkyní Bárou Strýcovou a hudebníkem Milanem Šenkim. „Založili s Milanem romskou kapelu Gipsy Brother, kde jediným bílým je právě David. „S touto partou bychom rádi uspěli i ve světě a věříme si i díky tomu, že v ní hrají samé romské hudební legendy. Již na konci léta představíme první video klip a bude to pecka. Tady v Bodeguitě se cítíme dobře, nikdo nikoho neposuzuje, zda jsi světlej nebo tmavej. Proto sem rádi s rodinou chodíme a vzal jsem sem dnes i mojí přítelkyni Báru Strýcovou“ popsal své dojmy David.

Mezinárodní oslavu narozenin si užíval i Peter Nagy: Miluji Kubu a způsob, jakým se Kubánci dovedou bavit. To je to nejlepší, co se dalo z Kuby dovézt sem do Prahy. Tady je záruka, že se člověk nebude nudit. Latinská, veselá a nezakomplexovaná atmosféra strhne všechny.

A čím je ještě tento kubánský podnik zajímavý? Tím, že v prvním patře funguje první cigár club v ČR COHIBA ATMOSPHERE, kde je možné si zakoupit členství s úžasnými nabídkami a cenami, užívat si v soukromí skvělých koňaků, exkluzivních doutníků a hlavně může se tam kouřit!

Bohatý program večera doprovodila známá skupina F-CUBA a své boky všichni parádně rozhýbali při Tradicion „Dance Show“. Nouze nebyla o míchané nápoje a výborné jídlo. Nechybělo ani aroma tradičních kubánských doutníků.

Narozeninová akce se opravdu vydařila a každý, kdo se dostavil, rozhodně dobře udělal. Pozornosti fotoaparátů neunikli: Ladislav Hampl, Veronika Kašáková, Veronika Lálová, Bára Mottlová, Kateřina Kristelová, Ondřej Pavelec, Tomáš Řepka, Petra Svoboda, Tomáš Novotný, Anička Slováčková, Ladislav Špaček, Radek Štěpánek a celá řada dalších známých tváří a významných osobností. Všichni se dobře bavili, tančili, vybrané drinky popíjeli, jak už to v tomto výjimečném baru bývá zvykem.

Foto: archiv La Bodeguita Del Medio, www.bodeguita.cz

Fotogalerie
6873 6874 6875 6876 6877 6878 6879

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih