Magazín Elita

DOBRÉ ZPRÁVY VÝSOSTNĚ PRO MUŽE

DOBRÉ ZPRÁVY VÝSOSTNĚ PRO MUŽE

Plnohodnotný sex můžete prožívat i ve vyšším věku!

Mít hromadu životních zkušeností je jedna věc, ale není se co divit, že zralé muže někdy až tak netěší jejich rozdávání, zejména když se zjistí, že jim vlastní život protéká mezi prsty. Není jim moc platné, že jsou ještě při síle, když tam dole to už nefunguje jako kdysi...

Tak co jim zbývá? Smířit se s nemilou realitou, že dobře už bylo a vzpomínat? Ani náhodou! Příroda nás nepřestává překvapovat svou nekonečnou moudrostí. A "myslela" i na muže v seniorském věku, kteří by ještě rádi ledacos dokázali i v posteli, jen kdyby jejich těla více spolupracovala.

Řešením může být přírodní doplněk výživy na podporu erekce Zerex Ultragold, certifikovaný preparát obsahující nejideálnější kombinaci z bylin a aminokyselin, který nejenže pomůže dosáhnout vytrvalou a tvrdou erekci, ale blahodárně ovlivňuje i psychiku.

Poslední zvonění

Problémy s erekcí jako takovou - od nedostatečného ztopoření údu až po úplnou erektilní dysfunkci - řeší mnoho mužů v seniorském věku. Tyto problémy jsou zcela přirozené, protože organismus stárne a opotřebovává se. Schválně se podívejte příběhy mužů a rady odborníků na různých webových stránkách, nepřipomínají vám váš život?

Problémy jsou tu však od toho, aby se řešily. A když se řešit dají, tak to vlastně ani problémy nejsou. Tisíce českých mužů vyzkoušely bylinné pilulky na potenci. A byli nadmíru spokojeni, protože jde o přírodní preparát, který je bez nežádoucích vedlejších účinků (jako bolesti hlavy či podrážděný žaludek). Díky správným bylinám se dá poslední zvonění v posteli odložit na neurčito.

Síla bylin

Podporu erekce, zvýšení chuti na sex i hladiny testosteronu mají v těchto výživových doplňcích na svědomí výtažky z kotvičníku zemního, „peruánský zázrak“ - rostlinky Maca, aminokyseliny L-arginin (odpovědné za rozšíření cév, následkem čehož se zlepšuje i erekce), L-lyzin se silnými antivirovým a antibakteriálním účinkem. Dále je zde L-Citrulin, který spolupracuje s již zmíněnou aminokyselinou L-argininem na rozšíření cév a zlepšení prokrvení na všech - i intimních – místech. A náš koktejl uzavírá Teobromin, který má stejné povzbuzující účinky, jako čokoláda.

Mezi ušima?

Sexuologové tvrdí, že hlavní nástroj sexu je mezi ušima. Ano, je to hlava. Mít v ní jasno a čisto je důležité i kvůli kvalitě intimního života. Odborníci jedním dechem dodávají, že "uklidit" si v ní znamená vyzkoušet všechna dostupná řešení problémů. Pokud má muž bez ohledu na věk chuť milovat se, ale brání mu v tom fyziologické překážky, měl by poslouchat svou chuť a nedovolit, aby velení převzaly chmurné myšlenky. Pomoc z přírody existuje, je bezpečná a nevyzkoušet ji znamená mávnout nad svým (nejen sexuálním) životem rukou.

 

www.zerex.cz

https://zerex.cz/poradna-k-temam


Další články z rubriky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Na vlně audioknih