Magazín Elita

KOLEKCE ŠPERKŮ TRICOLORA JE VRCHOLEM ČESKÉHO ŠPERKAŘSTVÍ

KOLEKCE ŠPERKŮ TRICOLORA JE VRCHOLEM ČESKÉHO ŠPERKAŘSTVÍ

Přední česká šperkařská firma JK Jitka Kudláčková Jewels představila na počátku dubna novou řadu sportovní kolekce šperků s názvem Tricolora. Kolekce je určena zejména aktivním českým ženám a byla netrpělivě očekávaná. Hlavním motivem je kruh z bílého, žlutého či červeného zlata, který je doplněn přírodními kameny v podobě briliantů a smaragdů. Garantem sportovní kolekce je cvičitelka Hanka Kynychová, která i testovala jednotlivé šperky určené zejména aktivním ženám.

Designérka opět docílila maxima v jednoduchosti, kterou snoubila s krásou v takové přirozenosti, kterou umí vetknout šperkům snad jen ona. Její prioritou přesto zůstává nutnost, dát vyniknout kráse českých žen i během náročných dnů. V Tricolóře spatříte až geniálnost některých modelů, které dokonce není nutné snímat ani při sportu, což potvrdila i Hanka Kynychová.

„Dělala jsem kliky a další cviky, kde jsem věděla, že by mohly překážet. Proto mám na náramku i na řetízku více oček, abych si mohla libovolně upravovat délku. Následně jsem vyjela se šperky na svojí cvičební tour. Zatěžkávací zkoušku zvládly a já jsem moc ráda, že je mohu nosit,“ odpověděla známá cvičitelka na otázku moderátorky Jany Adamcové, jak se takové šperky testují.

Mezi hosty nechyběly další úspěšné sportovkyně a olympijské vítězky.  Na slavnostní představení nové řady šperků dorazila Kateřina Neumannová, skifařka Mirka Topinková Knapková a Štěpánka Hilgertová. Všechny tři obdivují to, co vzniká v rukách Jitky Kudláčkové, jenž v sobě nese dědictví českého šperkařského řemesla.

Mirka Knapková Topinková měla v Londýně na olympiádě náušnice na míru v podobě české vlajky se speciální úpravou na nošení do společnosti a při sportu. Takže se vlastně tyto náušnice dostaly na stupně vítězů a rovnou k metě nejvyšší.

Na akci se také potkaly bývalé tanečnice a kamarádky Libuška Vojtková s Kristinou Kloubkovou, která přiběhla na poslední chvíli z natáčení. Pošilhávaly po všech vitrínách, ale Ticoloru nemohly jinak než obdivovat. Herečka Markéta Hrubešová přisla s dcerou a nejvíce se zajímala o náramky a náhrdelníky. K prstýnkům prý velký vztah nemá kvůli své vášni, kterou je vaření, a to především z hygienických důvodů. To pro změnu moderátorka Gabriela Lašková, dříve Kratochvílová a stejně tak Tereza Stařičná, přítelkyně Marka Dědíka, se prstýnky a dokonce zásnubními, pochlubit mohou.

Koktejl párty si nenechala ujít ani Vlastina Svátková, jedna z nejkrásnějších českých hereček, která očekává každým dnem narození třetího syna. S dávkou ženské zvědavosti dorazila také Daniela Šinkorová a prozradila, že na dovolenou vozí zásadně šperky od manžela. „Jsem pověrčivá, takže když jedu na dovolenou nebo kamkoliv cestuji, beru si sebou všechny šperky, které mám od manžela. Takže se stává, že jsem ověšená šperky jako cikánka,“ smála se muzikálová herečka.

Fotogalerie
6540 6542 6543 6544 6545 6546

Další články z rubriky

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Písecký víkend módy a designu představuje nabitý program i kampaň na Hithitu

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Limitovaná edice PRIM ART – umělecké dílo na zápěstí

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

Na vlně audioknih