Magazín Elita

POZNÁTE PŘEDNÍ ČESKOU MODELKU?

POZNÁTE PŘEDNÍ ČESKOU MODELKU?

V osmdesátkách by se nikdo nenadál, že z ní vyroste modelka první třídy, i když ambice tam byly. Narodila se 19. února 1973 v Havířově, po sametové revoluci v roce 1989 se zúčastnila castingu, který pořádala agentura Madison models, a jako začínající modelka odcestovala do Paříže, kde žila celých čtrnáct let. Zastupovala ji jedna z nejprestižnějších modelingových agentur Karin models. Její tvář proslavily prestižní časopisy jako americký a francouzský ELLE, Marie Claire, Cosmopolitan a mnohé další. V roce 2001 ji Magazín Stuff zařadil do prví padesátky nejvíc sexy žen světa. Spolupracovala s předními světovými fotografy jako například s Helmutem Newtonem, Patrikem Demarchelierem či Bethinanem Rheimsem a stala se tváří kampaně Christiana Diora a kosmetických značek Biotherm a L’Oreal. Předváděla mimo jiné pro módní návrháře Yves Saint Laurent, Thierry Mugler, MAX MARA, Claude Montana.

V ČR nyní úzce spolupracuje s módní návrhářkou Kateřinou Geislerovou, která čerpá inspiraci především v Paříži. I ve svých téměř 44 letech je stále vyhledávanou tváří pro české, slovenské módní a lifestylové tituly. Je také velmi aktivní na sociálních sítích (FB a Instagram) a časopis Forbes jí zařadil na 46. místo nejvlivnějších Čechů na sociální síti. Moderovala pořady v mezinárodní televizi Fashion TV a American entertainment. U nás moderovala vlastní televizní talk show „Někdo to rád horké“. Hrála v několika českých celovečerních filmech: Kamarád do deště, Trilogie Byl jednou jeden polda, teď nově si zahrála jednu z hlavních rolí ve filmech Vybíjená a Dvojníci.

Pokud stále nevíte, o koho se jedná, tak my Vám to prozradíme. V kostce jsme Vám představili kariéru české topmodelky, moderátorky, příležitostné herečky a především maminky dvou synů, Simony Krainové.  Ta je od roku 2010 provdaná za podnikatele Karla Vágnera ml., s kterým spolu vychovávají dva syny Bruna a Maxe. Modelka před nedávnem oslavila 44. narozeniny, ale to by ní jen málokdo hádal. Její postavu, nadhled a vitálnost by jí mohla závidět kdejaká pětadvacítka, no posuďte sami. Přinášíme vám totiž nejen exkluzivní fotky z dětství modelky, ale i současné fotky, kdy tráví hodně času se svou rodinou v zahraničí u moře. „Jsem vyloženě letní typ, já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce. Není nic víc, než načerpat vitamíny přímo od moře a ze slunce. takže jakmile je to jen trochu možné, tak balíme kufry a letíme za teplem. Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat, proto jsme rádi, když můžeme vyrazit na cesty s pomocí cestovní kanceláře. Je fajn, když se můžete na někoho spolehnout a téměř nic neřešit, přitom víte, že bude o celou rodinu na cestách dobře postaráno. Letos poletíme s Fischerem, u kterého si můžeme sami zvolit termíny dovolené a to i čas, kdy chceme třeba letět, tohle by ocenila určitě každá maminka“ říká modelka, která aktuálně plánuje jarní dovolenou v exotice.

Zdroj fotek: CK Fischer, archiv Simony Krainové

Fotogalerie
6478 6479 6480 6481

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih