Magazín Elita

CLUB BARBAR V TÁBOŘE BYL SLAVNOSTNĚ OTEVŘEN A UŽ ČEKÁ JEN NA VÁS!

CLUB BARBAR V TÁBOŘE BYL SLAVNOSTNĚ OTEVŘEN A UŽ ČEKÁ JEN NA VÁS!

Nejen Praha se může pochlubit skvělými kluby.  Jasným důkazem tohoto tvrzení je novinka v Táboře, kde v hotelu Palcát byl otevřený zbrusu nový music club BarBar. Jeho víkendové otevření bylo vskutku slavnostní.  Na openingu klubu vystoupila Tereza Kerndlová a sluncem a radostí políbený Dan Nekonečný. Moderace se ujala Hanka Mašlíková.
Tereza Kerndlová v pořádně sexy overalu zářila.  Na veřejnosti se objevila po dlouhé době, koncertuje totiž po celé republice a také připravuje desku a klip.  Vypadala skvostně. Třicetiletá zpěvačka je v dokonalé formě. Sama to tak ale úplně nevidí. „Jsem hodně líná a potřebovala bych začít pořádně cvičit. Tak jsem si letos dala předsevzetí. Určitě musím začít. Kdybych netancovala a nedržela si správnou stravu, bylo by to s postavou určitě horší," prozradila Kerndlová na otevření nového music clubu BarBar v Táboře, kde byla hlavní hvězdou večera.
Na otevření BarBaru nemohla samozřejmě chybět také táborská rodačka, modelka Tereza Budková, která dorazila s krásnou maminkou. Vidí se minimálně kvůli jejímu  pracovnímu vytížení a také kvůli nové lásce. Tereza chodí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem  a létá za ním do kanadského Winnipegu. "Hodně lidí mi říkalo, že vztah na dálku fungovat nebude a já musím říct, že je to úplně super. Vůbec s tím nemáme žádný problém. Jediná nepříjemnost je časový posun, ten mi vždy po návratu dobře nedělá, ale kvůli tomu se určitě rozcházet nebudu," usmívá se krásná Budková. "Jsem opravdu moc šťastná, naprosto si vyhovujeme. Jakmile nemám práci, jsem s Ondřejem v Kanadě. Užíváme si jeden druhého," dodala modelka, která do Tábora vyrazila po dlouhé době. „S mamkou se vidíme málo, bud jsem v Kanadě nebo lítám za modelingem po Evropě, v Praze už jsem i pustila byt, nemělo cenu ho držet. Tak jsem ráda, že jsem se sem zase dostala a mohly jsme vyrazit spolu na drink," dodala Budková.
Klub slavnostně pokřtila také jedna z nekrásnějších českých spisovatelek Tereza Čiháková, která v Táboře žije. Moderátorka Hanka Mašlíková vzala s sebou i pejsky a spojila práci s odpočinkem a ve spa hotelu Palcát si užila s manželem celý víkend.

Foto: BarBar Tábor

Fotogalerie
6329 6330 6331

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih