Magazín Elita

ŠANSONY V PODÁNÍ CHANTAL POULLAIN ZNÍ SEXY

ŠANSONY V PODÁNÍ CHANTAL POULLAIN ZNÍ SEXY

Herečka a zpěvačka Chantal Poullain skutečně oplývá šarmem, který umí nosit s noblesou a po francouzsku.Disponuje hluboko posazeným hlasem, který opravdu zní sexy a díky tomu je právě vydané album Chantal Chansons CD velmi žádané. Do milovaných francouzských šansonů vložila své srdce. Každý ton posluchače nabijí pozitivní energií a navozuje atmosféru sladké Francie.

„Šansony jsou pro mě velice důležité, protože jejich prostřednictvím lidem předávám, co cítím a mohu jim sdělit, to co potřebuji a chci, aby věděli,“svěřila se šansoniérka Chantal se svým typickým francouzským přízvukem. Chantal Poullain má s koncertováním bohaté zkušenosti, vydala již jedno velmi úspěšné CD, které se line v jazzovém duchu. Se svoji kapelou pravidelně vystupuje po celé České republice. „Jednou bych si velice přála, abych mohla spojit všechno moje umění dohromady. Herectví, šansony a tanec. To by se mi velice líbilo,“ prozradila herečka své umělecké ambice a připojila ještě jedno přání: „Poezie do jazzu, to by byl také můj splněný sen.“

Za patrony svých desek si Chantal vybírá vždy citlivé a vnímavé osobnosti, které jsou hlavně jejími přáteli. Tentokrát se lahve šampaňského chopila zpěvačka Bára Basiková, která se s Chantal kamarádí několik let a považuje ji za svůj velký životní vzor. „ Ona je jako slunce, velké, krásné a laskavé. Už si ani nepamatuji, jak dlouho se vlastně známe. Mám pocit, že odjakživa, vždycky mě fascinovala, tím jak je výjimečná,“ pronesla tyto krásné věty na konto své přítelkyně Basiková.  Báru a Chantal nespojuje pouze láska k umění, ale obě ženy jsou také matkami a mají syna. Zároveň spoustu životních peripetií prožily obdobně, takže jsou si skutečně velmi blízké. „ Hrozně ráda chodím na její šansonové koncerty, její hlas je půvabný a roztomilý s tou její nedokonalou češtinou, a taky mě hrozně baví ten její smích,“ pokračovala zpěvačka s velebením kamarádky. Dalším kmotrem CD se stal herec Jan Cina, který jehož zaujalo propojení její silné osobnosti s emocemi a nezaměnitelným hlasem.

Během koncertů, kterými Chantal provádí v češtině, celé publikum podléhá jejímu osobnímu kouzlu a francouzskému šarmu, kterým zpěvačka oplývá. Pěvecká čísla jsou doprovázena jazzově laděnou kapelou, od které uslyšíte zvuk saxofonu, klavíru a kontrabasu. Všechny hudební složky jsou perfektně sladěné.

Křest nového alba si nenechala ujít ani herečka Dana Batulková, která se s Chantal momentálně potkává i pracovně v muzikálu Ať žijí duchové. „ Poprvé jsme se setkali na křtu kalendáře Proměn, kde jsem byla vyfocena jako Ozzy Osborne. Od té doby nás kromě práce pojí také přátelství. Často si po představení sedneme a probíráme život, děti a tak různě. Hodně si Chantal vážím, baví mě její radostný, velkorysý a optimistický pohled na život,“ povyprávěla herečka o jejich kamarádství.

Mezi ostatními návštěvníky, kteří přišli strávit příjemný uvolněný večer s podmanivými šansony a Chantaliným neodolatelným francouzským kouzlem, byla např. zpěvačka Leona Machálková, módní návrhářka Beata Rajská, herečka Anna Polívková, moderátor Zdeněk Podhůrský nebo muzikálový zpěvák a moderátor Bořek Slezáček.

CD CHANSONS  vydalo A.M. P. Romek Hanzlík a nova-Art Radky Froňkové a zakoupíte ho za 300,-Kč  http://www.rock-jazz.cz/kategorie/cd

Foto: nova - Art

Fotogalerie
6303 6304 6306 6307 6308

Další články z rubriky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během