Magazín Elita

ZIMNÍ RADOVÁNKY BEZ KREDITKY A TERMO PRÁDLA JSOU TÉMĚŘ NEREÁLNÉ

ZIMNÍ RADOVÁNKY BEZ KREDITKY A TERMO PRÁDLA JSOU TÉMĚŘ NEREÁLNÉ

Herečka Markéta Hrubešová nejraději tráví svůj čas se svou rodinou. A tak využila volného víkendu a vyrazila s dcerou Christel Lilly a přítelem Petrem na jih do rakouského lyžařského centra Nassfeld. Tato malebná oblast se nachází v Korutanech na pomezí Rakouska a Itálie.

Zimní pobyt to byl skvělý a poslední večer pobytu si užila na venkovním mejdanu hotelu, kde se potkala s kolegy a kamarády. Moderace se ujali hereččiny kolegové Mahulena Bočanová a Martin Dejdar, kteří jsou stálými hosty tohoto střediska. I přesto, že večírek se konal pod širým nebem, nikomu chladno nebylo. Všechny přítomné totiž zahříval svařáček, sekt a typická hruškovice. Zahnat zimu také pomáhal hudební program, který byl dárkem pro hosty od hotelu Falkensteiner.

Divoká diskotéka v plném proudu neunikla místním policistům, které sem přivedl velký hluk. Akci chtěli ukončit tím, že vypnuli pojistky. To však byli na partu Čechů krátcí, jakmile odjeli, pojistky byly opět nahozeny a merenda pokračovala dále.  Všichni si ji tak do ranních hodin užili se vším všudy.

Raritou Nassfeldu je, že můžete na sjezdovky naskočit téměř z hotelových postelí. To v Rakousku příliš běžné není. „Hodně mne to překvapilo, v Rakousku je to poprvé, co jsem na sjezdovce, která je přímo u hotelu. Člověk na ni může jít opravdu skoro v papučích. Zároveň je také fajn, že si můžete odskočit na něco malého k jídlu a není to vůbec problém. Skvělé je, že na nic pak dlouze nečekáte,“ prohlásila Markéta Hrubešová na účet střediska. Dokonce si zde Markéta sjela nejdelší sjezdovku, která má neuvěřitelných deset kilometrů. Doprovod jí dělal přítel Petr a její dcera Christel Lilly, která je lyžařkou už od tří let a moc jí tento zimní sport baví.

Mimo skvělé mejdany, lanovky bez front, se tato destinace také může pochlubit tím, že je zde nejvíce slunných dní v roce. A když je vám i přesto velká zima stačí nasednout na lanovku, která je vyhřívaná. „Za ten víkend jsme nestihli sjezdit všechny trasy, takže se sem určitě ještě vydáme tento nedostatek napravit,“ uvedla Markéta Hrubešová na závěr.

Foto: Hotel Falkensteiner Nassfeld

Fotogalerie
6204 6205 6206

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih