Magazín Elita

KALENDÁŘ PROMĚNY 2017 BYL OPĚT NETRPĚLIVĚ OČEKÁVÁN

KALENDÁŘ PROMĚNY 2017 BYL OPĚT NETRPĚLIVĚ OČEKÁVÁN

Kalendáři Proměny má již svou tradici  a dělá radost všem, kteří ho mají doma. „Každý rok díky prodeji je možné podpořit naše projekty pro děti. Již během roku se mne lidé ptají, jaká překvapení zase připravíme. Moc bych chtěla poděkovat fotografovi Petru Kurečkovi a jeho kolegům, desítkám osobností, které si každý rok najdou čas na náš projekt, také absolutně všem, kteří si kalendář koupí a dražitelům originálních fotografií.“ řekla Chantal Poullain.  Na dvanácti filmových plakátech Vám přinášíme čtrnáct osobností české kulturní i sportovní scény. Můžete se kochat plejádou známých filmů, jejíž podoba vám jistě nebude cizí.   Kalendář je možné zakoupit na e-shopu www.kalendarpromeny.cz.

Nadace Archa Chantal byla založena již před 23 lety a vše, co Chantal Poullain se svým týmem dokázala, je hodno obdivu. Projekt s kalendáři Proměny byl skvělý nápad, ale zároveň velice komplikovaný na realizaci a přípravu.

„Každý rok se stane série zázraků, třeba jako donutit Pavlu Tomicovou sedět nějakou dobu v klidu, dostat Ondřeje Vetchého vůbec ke dveřím ateliéru, nebo najít malou skulinu v rozvrhu těch nejvíce vytížených. Nakonec se to vždy povede, a za to vděčíme i těmto lidem, které propůjčí kalendáři tvář a vyjadřují tak podporu dobré věci.", uvedl s úsměvem fotograf Petr Kurečka, jako poděkování známým osobnostem za spolupráci. S oslovením těch nejvytíženějších nám pomáhá Ladislav Krapek ze společnosti LaK produkce, jenž oslovuje většinu hvězd. Kalendář Proměny má dobré jméno, je tedy výhodou, že jej není třeba  dlouze představovat, prozradil pan Krapek a dodává - „Sociálně zodpovědný by měl být každý jednotlivec ve společnosti. Veřejně známé osobnosti mají samozřejmě tu výhodu, že mohou svým příkladem motivovat širší spektrum lidí.“ 

Letošní kalendář Proměny je již osmým pokračováním nadačního projektu, který pomáhá Nadaci Archa Chantal konat dobro.

Kromě zakladatelky nadace, herečky Chantal Poullain a již zmíněné Pavly Tomicové a Ondřeje Vetchého se mezi letošními tvářemi Proměn na slavných filmových plakátech objeví Eliška Balzerová, Ivana Chýlková, Klára Melíšková, Martha Issová, Aňa Geislerová, Klára Issová, Bára Poláková, Pavel Liška, Michal Dlouhý, Jan Cina a Vavřinec Hradilek.

Kalendář byl slavnostně pokřtěn 15. listopadu v restauraci Asian Temple za účasti Chantal Poullain, Elišky Balzerové Richarda Genzera, Marthy Issové, Kláry Issové, Jana Ciny, Ivany Chýlkové, Tonyi Graves, Leony Machálkové, Mariana Rodena, Alexandra Hemaly, Ivana Vodochodského osobnostmi z aktuálního i minulého kalendáře Proměn a přátel.

V rámci slavnostního křtu proběhla i charitativní dražba, která vynesla celkem 560.000 korun.Za nejvyšší cenu se vydražila fotografie King Kong s Chantal Poullain za 150.000, Flash Dance s Klárou Issovou za 110.000, Smrt jí sluší s Chantal Poullain, Michalem Dlouhým a Janem Cinou za 100.000, Kill Bill s Ivanou Chýlkovou za 85.000, Královna s Eliškou Balzerovou za 50.000 a originální kalendář s podpisy za 65.000.

Výnos z této dražby spolu s výnosem z prodeje kalendářů poputuje do Nadace Archa Chantal, které pomáhá na dětských odděleních českých zdravotnických zařízení.

 

FOTO ZE KŘTU:  Nadace Archa Chantal

FOTO Z KALENDÁŘE: © Kalendář Proměny 2017, foto: Petr Kurečka   

FOTO ze ZÁKULISÍ FOCENÍ:© Kalendář Proměny 2017, Michal Kratochvil   

 

Fotogalerie
6078 6079 6080

Další články z rubriky

Třetina veškerého jídla na světě končí jako odpad, říká první česká ambasadorka WPO pro celou Evropu

Třetina veškerého jídla na světě končí jako odpad, říká první česká ambasadorka WPO pro celou Evropu

V Ostravě byla dokončena záchrana památkově chráněné Grossmannovy vily

V Ostravě byla dokončena záchrana památkově chráněné Grossmannovy vily

 

Kam se starými brýlemi? Recyklujte je!

Kam se starými brýlemi? Recyklujte je!

Milovníci gastro zážitků, PASTRAMI POP-UP vol. II si opět našel cestu do Holešovické tržnice

Milovníci gastro zážitků, PASTRAMI POP-UP vol. II si opět našel cestu do Holešovické tržnice

Velikonoce klepou na dveře. Ozdobte je dekorací z vajec

Velikonoce klepou na dveře. Ozdobte je dekorací z vajec