Magazín Elita

RUM ANGOSTURA JE NA POMALÉ POPÍJENÍ

RUM ANGOSTURA JE NA POMALÉ POPÍJENÍ

Pokud si potrpíte na pomalé popíjení, je pro vás rum ANGOSTURA 1919 to pravé. Jde o jeden z nejoblíbenějších a nejúspěšnějších rumů Angostura, což dokazují nejen ohlasy fanoušků ale i mnohá ocenění. Blend pečlivě vybraných rumů zraje ve znovu vypálených sudech po bourbonu až osm let. Chuťové je tento rum mimořádně vyvážený, na patře pak suchý s náznaky karamelu, pražených ořechů, vanilky a pepře. Stopy vypáleného dřeva přetrvávají delší dobu a doplňují komplexní aroma kakaa, vanilky a kokosu. Letopočet 1919 odkazuje na rok, kdy byl poprvé uložen do sudů. Jedinou rumovou palírnou, která se dodnes zachovala v oblasti Trinidadu a stále vyrábí exkluzivně podle roky prověřených technik, je Angostura. Její historie sahá až do roku 1824.

Láhev 0.7 l je dodávána v dárkové krabici za 1.020 Kč.

 


Další články z rubriky

JAK ČEŠI MÁLEM PŘIŠLI O PRAŽSKOU ŠUNKU

JAK ČEŠI MÁLEM PŘIŠLI O PRAŽSKOU ŠUNKU

MOTO CESTOU NECESTOU - MISE IRÁK S MARTINEM PÍSAŘÍKEM

MOTO CESTOU NECESTOU - MISE IRÁK S MARTINEM PÍSAŘÍKEM

VELKÁ KUCHAŘKA NEJLEPŠÍCH ŠÉFKUCHAŘŮ

VELKÁ KUCHAŘKA NEJLEPŠÍCH ŠÉFKUCHAŘŮ

PIVO NA NÁPLAVCE: DVOUDENNÍ FESTIVAL PŘEDSTAVÍ 50 TUZEMSKÝCH MINIPIVOVARŮ

PIVO NA NÁPLAVCE: DVOUDENNÍ FESTIVAL PŘEDSTAVÍ 50 TUZEMSKÝCH MINIPIVOVARŮ

SVÁTEK GASTRONOMIE V MIKULOVĚ JIŽ PODEVÁTE

SVÁTEK GASTRONOMIE V MIKULOVĚ JIŽ PODEVÁTE

ALFONS MUCHA - SLOVANSKÁ EPOPEJ