Magazín Elita

SOTVA SE SEŠEŘILO, TAK SE V CENTRU PRAHY SE STŘÍLELO!

SOTVA SE SEŠEŘILO, TAK SE V CENTRU PRAHY SE STŘÍLELO!

V centru Prahy v ulici Kaprova se s padající tmou ze středy na čtvrtek střílelo. Zmatek naštěstí netrval dlouho a navíc se nejednalo žádnou životu nebezpečnou akci! To jen v restauraci La Bodeguita Del Medio se slavil polo silvestrovský večer jako každý rok. Jindy se tu rozléhá kubánská hudba a kolemjdoucí, jen stěží odolávali rytmu salsy. Teď tohle místo připomínalo spíš nelítostný divoký západ. Kovboji se to tu jen hemžilo.

Mezi jinými jste mohli zahlédnout známé kovboje a kovbojky, jako je třeba: Jana Doleželová, Gabriela Franková, Petra Faltýnová, Michaela Gemrotová, Vladimír Kratina, Honza Vančura, Aneta Vignerová a Marian Vojtko.

Atmosféra západu se nesla celým večerem. Aneta Vignerová i přes to, že se vždy bála jezdit na koni, neodolala a za pomoci galantního pistolníka se vyhoupla do výšky na krásného hřebce. „Vždycky jsem se hrozně bála jezdit na koni. Mám strach z výšek a už jen při té představě mi je trochu mdlo. Když jsem to teď měla možnost zkusit, zjistila jsem, že je to ve finále pěkný pocit,“ s radostí prohlásila Aneta. To Michaela Gemrotová s tím neměla žádný problém. Jen, co uviděla koně, bez váhání na něj vyskočila: „Já na koních jezdím od malička a momentálně uvažuji vážně o koupi koně. Je to naprosto dokonalé zvíře a souznění člověka s koněm je nepopsatelně krásný pocit.“ Netrvalo dlouho a druhého koně si osedlal Marian Vojtko, který s Míšou utvořil takové westernové duo a bavili tak všechny účastníky. Jezdili na koních, stříleli do vzduchu a tancovali, jako o život. Kdokoliv si mohl jízdu na koni zkusit a zábavný program doplnila v průběhu večera neobvyklá tombola s luxusní hlavní cenou - třpytivý diamant. Vladimír Kratina zaníceně pozoroval děj kolem sebe a neubránil s nostalgií vzpomínal na dětství, kdysi si jako děti hráli s partou kluků. na bandity a policajty. 

Nouze nebyla o kvalitní alkoholické drinky a bylo opravdu z čeho vybírat a pro tento večer byla připravena speciální tematická nabídka. „Každoročně pořádáme tematické akce, které jsou vždy v kontrastu s tradiční kubánskou atmosférou. Lidé nás tak mohou poznat i z jiné stránky a přitom se skvěle bavit. Vždy je připraven zábavný program, vynikající koktejly a výborné jídlo z mezinárodní kuchyně,“ sdělil Jan Mulač, manažer restaurace La Bodeguita Del Medio.

Restaurace La Bodeguita Del Medio se nachází v centru v Kaprově ulici a kromě kvalitních míchaných drinků můžete zažít nepopsatelný gastronomický zážitek včetně úžasné atmosféry, podobně jako v té původní Bodeguitě na Havaně, kterou si oblíbil například Ernst Hemingway.

Foto: La Bodeguita Del Medio

Fotogalerie
5761 5765 5766 5767

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih