Magazín Elita

PO PÁR MINUTÁCH BYLY NADŠENÉ Z POHLEDU DO ZRCADLA!

PO PÁR MINUTÁCH BYLY NADŠENÉ Z POHLEDU DO ZRCADLA!

Dámy mají vždy vše pod kontrolou, ale občas se hodí navštívit odborníky, aby se nás podívali svým okem. A hle může přijít zázrak. Učinily tak Adriena Sobotová a Míša Kuklová a ani jedna rozhodně nelitovaly u Petry Řehořkové z Petra Clinic.

Adriena Sobotová se rozhodla omladit, zejména proto, že budou mít s Luďkem v srpnu výročí svatby 35 let a chce, jako každá žena, vypadat stále dobře. S Petrou se znají poměrně krátce, ale vypadá to, že se spolu budou vídat častěji. „U Petry na klinice se cítím skvěle. Vládne tady velmi příjemná atmosféra a fakt, že odcházím krásnější a spokojená tomu také hodně nahrává,“ směje se Adriena Sobotová. Upřednostňuje všechny procedury, které jsou neinvazivní. Sama je ale nejspokojenější s metodou LPG, což je vlastně mechanická stimulace kožní tkáně a nahrazuje ruce maséra, ale daleko s větší silou.

Míša Kuklová je ve světě omlazování nováčkem. Denně sice slýchá, že na svůj věk vypadá stále mladě a běžně jí lidé prosí o doporučení kliniky, se kterou je nejvíce spokojena. „Samozřejmě, že mi lichotí slyšet, že vypadám mladě a tím spíš, že doposud jsem nic většího nepodstupovala,“ usmívá se Míša Kuklová. Trápily jí totiž dvě vrásky mezi očima. Vzhledem k tomu, že se jednalo o genetickou dispozici, a Míša zbytečně vypadala utrápeně, ač se tak vůbec necítila, nechala si je vyplnit a je nadšená. Ostatní vrásky jí nevadí, ráda by stárla co nejpřirozeněji. 

Nyní využívá tzv. myostimulátor, který nahrazuje cvičení v posilovně, které jí nikdy nebavilo. „Navíc mám tendenci se osvalovat, takže jsem v posilovně naopak přibývala, což tady nehrozí, a přesto se člověk zpevní a nějaký ten centimetr obvodu dané partie ubyde,“ komentovala nové zážitky na klinice Míša. Co se týče dalších plánovaných zákroků, upřednostňuje neinvazivní metody, které mají za cíl rozjasnit a zpevnit pleť. Je již s Petrou Řehořkovou domluvená, že během zimních měsíců podstoupí laserové ošetření jizviček po akné.

A jak žije Míša ve dny, kdy o sebe pečuje sama? Hodně času tráví se svým synem. Snažím se trávit dovolené se synem aktivně. Byli jsme například u moře, na horách, nebo s kamarádkou chodíme často ven na procházky s pejsky. „Letos jsem dokonce dělala náhradní maminku dvěma malým kosům, které jsme  s Romčou zachránili,“ podělila se s námi o zajímavost a dodává, „jinak hodně pracuji. Zkoušíme teď muzikál, kde se alternujeme s Dádou Patrasovou. Premiéra bude v září, tak zkoušek přibývá. Naštěstí se obklopuji zásadně jen hodnými a vstřícnými lidmi, takže i práce je mým koníčkem.“

Petra Clinic díky svému nadstandardnímu přístupu přitahuje stále více nových klientek a udržuje si ty, které ji měly možnost vyzkoušet.

Foto: Petra Clinic

Fotogalerie
5710 5711

Další články z rubriky

Evropský týden vakcinace

Evropský týden vakcinace

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Na vlně audioknih