Magazín Elita

MEATPOINT: MODERNÍ KONCEPT ŘEZNICTVÍ!

MEATPOINT: MODERNÍ KONCEPT ŘEZNICTVÍ!

Každý z nás má zájem, aby vše, co jíme, bylo pestré a v nejvyšší kvalitě. Na takovéto filozofii je postavena síť moderních řeznictví MeatPoint, která otevřela další svojí pobočku, a to nedaleko Vítězného náměstí na Praze 6. Na zákazníky skutečně čeká pestrý výběr vyzrálého i čerstvého masa, kvalitních uzenin, paštik a polévek a opomenout nemůžeme ani kvalitní čerstvé těstoviny.

„Připravujeme krůtí směs se zeleninou, burgry přímo na gril, ochucené špízy z panenky a kuřecího masa, máme i maso naložené v různých marinádách, třeba bylinkové, pepřové nebo chilli, do kterých nakládáme kuřecí, vepřové a hovězí maso, takže vaření je velmi jednoduché. Doma stačí dát maso jenom na gril nebo na pánev,“ představuje nabídku řeznictví MeatPoint vedoucí prodejny Vladimír Roller.  

Šíře sortimentu moderního řeznictví a uzenářství bude samozřejmě mnohem pestřejší. Na pultech zákazníci najdou vyzrálé české hovězí, farmářské české kuře i králíka, zvěřinu ze Šumavy, vepřové, telecí, krůtí, jehněčí i kachní maso. A také tatarák, různé nádivky či sušené šunky. Sortiment masa a masných produktů doplní čerstvé pečivo, olivové oleje, zajímavá vína, koření, marmelády nebo čokoláda. 

Vlajkovou lodí nabídky MeatPoint zůstává vyzrálé bio hovězí maso pocházející z masných plemen Aberdeen Angus, Simentál a Český strakatý skot, která jsou chována na volné pastvě na úpatí Krušných hor v příjemném prostředí ekologické farmy. Mladí býčci a jalovice jsou poráženi zhruba ve dvou letech a maso je následně zpracováváno na vlastních bio jatkách. Veškeré hovězí prochází dvěma až třemi týdny tzv. mokrého zrání, takže je vhodné také na steaky. Zráním se zvyšuje vaznost svaloviny a maso nabývá měkčí a křehčí konzistence. Vyzrálé maso má typickou vůni, chuť, vzhled a předpoklady pro co nejlepší kulinární využití.

Více se dozvíte na: www.meatpoint.cz

Fotogalerie
5526 5527 5531

Další články z rubriky

JAVORNICKÝ HERMELÍN JE BIO POTRAVINA ROKU 2016

JAVORNICKÝ HERMELÍN JE BIO POTRAVINA ROKU 2016

FESTIVAL KOLEM SVĚTA

FESTIVAL KOLEM SVĚTA

SVATBA NA SLOVENSKU? PROČ NE.

SVATBA NA SLOVENSKU? PROČ NE.

SVATOMARTINSKÁ HUSA V NOLA RESTAURANT&CAFE

SVATOMARTINSKÁ HUSA V NOLA RESTAURANT&CAFE

XI. ROČNÍK FESTIVALU ŠAMPAŇSKÉHO GRAND JOUR DE CHAMPAGNE 2017 SE BLÍŽÍ

XI. ROČNÍK FESTIVALU ŠAMPAŇSKÉHO GRAND JOUR DE CHAMPAGNE 2017 SE BLÍŽÍ