Magazín Elita

KTERÉ SLUŠÍ NEJVÍC - VLASÁKOVÉ, KERESTEŠOVÉ ČI ŠVANDOVÉ?

KTERÉ SLUŠÍ NEJVÍC - VLASÁKOVÉ, KERESTEŠOVÉ ČI ŠVANDOVÉ?

Herečky Lenka Vlasáková a Andrea Kerestešová by se velice rády prošly ve svatebních šatech, ale doopravdy, nejen před kamerami, říká zdroj z natáčení, zda je to pravda nevíme, ale je jen málo žen, které by o to nestály....To Jana Švandová má svatby v reálném životě za sebou rovnou tři. A jak se říká, do třetice všeho dobrého. S Pavlem Satorie už žije dvacet let. A jaké to bylo pro ni po letech obléknout krásné svatební šaty?  „Stylista mi vybral opravdu nádherné šaty. Je to naprosto můj vkus.  Moc jsem si to v ateliéru užila. Ve skutečnosti už žádná svatba nebude. Jsem spokojená s tím, co mám doma, čtvrtá svatba rozhodně v žádném případě nebude," prozradila Švandová.

Herečce Lence Vlasákové manželství, ze kterého má devatenáctiletou dceru, nevyšlo. S partnerem Janem Dolanským žije již třináct let, ale zatím ke svatbě nedošlo. „Teď sice vdaná nejsem, ale vdávala jsem se, už to mám taky za sebou a byl to krásný den! Šla bych do toho klidně znova. Lidé by neměli zůstávat spolu jen na psí knížku. Svatba je pro vztah důležitá," nenápadně vzkazuje svému partnerovi Vlasáková.

Andrea Kerestešová  prý po takových šatech netouží, klasické šaty ve svůj den „D“ neobleče. „Až jednou bude moje svatba, nebudu v klasických šatech. Ráda bych na sobě měla něco, co nebude tak svazující. Jsem ráda, když můžu volně dýchat," vysvětluje krásná Kerestešová, která s partnerem žije již tři roky.  Jako nevěsta při focení plakátu k filmu však vypadala úchvatně.

Všechny si focení plakátu k  filmu Jak se zbavit nevěsty velmi užily. U focení nechyběl pochopitelně hlavní mužský hrdina filmu David Matásek a jeho filmový syn Matyáš Bystroň. Focení se ujala fotografka Lenka Hatašová. Premiéra nejočekávanější komedie roku je naplánována na 28. dubna. Vedle hlavních představitelů se ve filmu  objeví Veronika Žilková a její dcera Kordula, Jana  Stryková, Jenovéfa Boková, Jaroslav Plesl, Matěj Ruppert, Jana Kolesárová nebo Jaromír Dulava.

O FILMU

Lenka Vlasáková hraje v romantické komedii „Jak se zbavit nevěsty“ moderní dynamickou ženu Evu, která vlastní cukrárnu, stará se o syna a musí krotit svou rázovitou maminku v podání Jany Švandové. S bývalým manželem s tváří Davida Matáska má skvělý vztah a jak, říká její kamarádka „nebyli byste první, co se rozvedli a zase dali dohromady“. A pak se málem políbí a následuje pozvání na drahou večeři při svíčkách, kde se Honza konečně vyjádří. Opravdu se znovu zamiloval a přemýšlí o svatbě, avšak s někým jiným! S krásnou, sympatickou a chytrou klavíristkou Lindou! A ještě chtějí upéct svatební dort.

To je něco pro svéráznou Evinu maminku. Nikdy nevzdává, vždy si ví rady a zničit cizí svatbu je ta správná výzva.  S bojovnou maminkou v zádech jede Eva na společný výlet se šťastnými snoubenci. A do toho rodinná regata, závod, bratrský souboj o místo přednosty zubařské kliniky, zlovolná švagrová a jeden potrhlý operní pěvec. Třešničkou na zábavném dortu je pak fotbalový trenér v podání Matěje Rupperta.  A na úplný závěr přijde finále s velkolepou akční dortovou scénou, jakou český film dlouho nezažil.

Film natočil autor jednoho z nejúspěšnějších českých filmů poslední doby, režisér Hodinového manžela Tomáš Svoboda. Zatímco ve snímku o partě kamarádů bavil diváky z mužského pohledu, v „Nevěstě“ přinese zábavu ze světa žen. Natáčelo se v létě 2015 v Praze a také na přehradě Orlík, kde se většina herců sešla ke scénám velkého rodinného závodu jachet.

V komedii o tom, jak se zbavit nevěsty hrají David Matásek, Lenka Vlasáková, Andrea Kerestešová, Jana Stryková, Jaroslav Plesl, Vladimír Kratina, Jana Švandová, Jana Kolesárová, Josef Polášek a Matěj Ruppert. V jedné z dětských rolí se představí i dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického Kordula Stropnická. 

Fotogalerie
5443 5444

Další články z rubriky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Velikonoce jsou jedním z hlavních křesťanských svátků

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Michaela Gemrotová připravuje sólovou desku. Prvním singlem je píseň věnovaná dceři Anežce

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

Film VÝJIMEČNÝ STAV s Ondřejem Vetchým je o dezinformacích, které hýbou světem

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během

V Praze povědomí o autismu podpoří charitativním během