Magazín Elita

PŘEHLÍDKU MUŽŮ ROKU OZDOBILY IVANA JIREŠOVÁ A MÍŠA DOLINOVÁ

PŘEHLÍDKU MUŽŮ ROKU OZDOBILY IVANA JIREŠOVÁ A MÍŠA DOLINOVÁ

V obchodním centru Futurum v Hradci Králové se uskutečnila první módní přehlídka letošních finalistů Muže roku 2015, kteří se v srpnu utkají o tento titul. Finále tradičně proběhne v Náchodě.

Finalisté Muže roku se ve Futuru v Hradci Králové předvedli ve spodním prádle Reserved, letní oblečení New Yourker a obleky a společenskou módu Otto Berg. Celé odpoledne uváděla Míša Dolinová a bez okolků prozradila: „Byla jsem z nich zcela nadšena. Mně se líbí černovlasí kluci.“ Ty si také vybrala k nakupování svého šatníku. „Pojďte chlapci nakupovat se mnou,“ lákala finalisty Michaela. V Reserved pro Míšu vybrali šperky i sako. „Mám moc ráda nakupování a jako každá žena jsem schopna utratit za oblečení dost peněz. Musela bych se naučit kouzlit v rozmnožování bankovek“ smála se Dolinová.

„Kluci jsou moc hezcí, ale já jsem zadaná, ale kdybych byla volná, určitě bych si nějakého vybrala,“ dodává Ivana Jirešová, která se chystá na léto do zahraničí, aby se učila opět jógu. „V srpnu poletím do Maroka, je to můj sen,“ dodává Jirešová. Ivanka miluje slevové akce, ale nejvíce prý utrácí za kabelky a boty. „To jsem schopná utratit desetitisíce“ líčila Jirešová.

„S letošním výběrem finalistů jsem velmi spokojen. Myslím si, že to bude silný ročník. Kluci mají dobře vypracovaná těla a navíc jsou fajn parta a celou akci berou velmi vážně. Já bych si přál, aby to nebyla soutěž o tom, že ten kluk je jen věšák na obleky. Ale aby měl charisma, byl to člověk, který bude pomáhat dobré věci, a tedy dělat i charitativní akce," dodává ředitel soutěže David Novotný.

Do Futura v Hradci Králové dorazil z Ostravy zpěvák Tomáš Savka, kterému je v současné době domovskou scénou právě ta ostravská.

Finálový večer se uskuteční 21. 8. 2015 v Náchodě

v Městském divadle Dr. J. Čížka.

Výtěžek pokaždé putuje na charitativní účely a i letos bude věnován Martinovi Zachovi, vítězi Muže roku 2009 na jeho rehabilitaci, Stacionáři Nona a Ústavu sociálních věcí v České Skalici.

Český vítěz Muže roku 2015 poletí prezentovat Českou republiku na soutěž Mister International. Další vítězové poletí na Mister Globe, Mister Continents či Mister Universe.

Foto: OC Futurum

Fotogalerie
4600 4601

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih