Magazín Elita

HERCI LUKÁŠ LANGMAJER A KAREL ZIMA POJEDOU RALLYSHOW HRADEC KRÁLOVÉ

HERCI LUKÁŠ LANGMAJER A KAREL ZIMA  POJEDOU RALLYSHOW HRADEC KRÁLOVÉ

Herci Lukáš Langmajer a Karel Zima zažijí tuto sobotu 16. květnaHradci Králové společnou pořádnou jízdu. Zúčastní se totiž již 8. ročníku Rallyshow. Jedná se o největší akci v republice svého druhu.

Akce se koná na Czech ringu v Hradci Králové, kde bude mj. vystavovat dvacet automobilek, na jedno místo se sjedou jezdci rally, vrchaři, formule, driftaři, nebo účastníci Dakaru a jako novinka pro tento rok je spojení s velkou leteckou show, helicopter show. Této motoshow se zúčastní i některé známé osobnosti, například herci Lukáš Langmajer a Karel Zima nebo David Suchařípa.

„Náš tým Jtrt Rocksteel Rally Team připravil do Hradce dvě auta Renault Clio Rs a Subaru Impreza Wrx Sti, kdy první z toho budu pilotovat já a druhé David Suchařípa. Jako spolujezdce jsem si vybral na  show jednoho z největších šoumenů Karla Zimu, který si sedne na horké sedadlo jak Rcz-r, tak také závodního speciálu Clio Rs,“ prozradil Lukáš Langmajer

Karel Zima, známý mimo jiné čert poděs z Troškovy pohádky Čertova nevěsta i z dalších pohádek i kriminálek, také přislíbil účast při volbě Miss Czech ringu jako velký znalec žen.

„Společně se postavíme na start a nikomu nedáme nic zadarmo a budeme se prát až do cíle, který chceme projet jako první. Věřím, že společně s Karlem prožijeme takový malý automobilový orgasmus“ dodal s humorem sobě vlastním farář z Babovřesk nebo porybný z Vinařů Lukáš Langmajer.

Kromě toho se budou moci diváci Rallyshow 2015 proletět vrtulníkem, sklouznout se na skluzavkách nebo svézt se vozy, kterými by jinak šanci neměli.

Foto: Lucie Langmajerová

Zdroj: René Kekely

Fotogalerie
4489

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih