Magazín Elita

KŘEST PÁNSKÉHO ČASOPISU MENHOUSE SE VYDAŘIL

KŘEST PÁNSKÉHO ČASOPISU MENHOUSE SE VYDAŘIL

Luxusní pánský časopis MENHOUSE pod vedením nového šéfredaktora Davida Radila byl pokřtěn v reprezentativních prostorách pražského Casina Admiral Bohemia v Praze.

MENHOUSE Casino night vol. 3 se uskutečnila 15. dubna v posledním patře neofunkcionalistického Kongresového centra a výhled z proskleného atria poskytl jedinečný pohled na zapadající slunce, který upoutal nejednoho hosta… O welcomedrink se postaralo Vinařství Vajbar a výběr byl skvělý - Orsai kabinet Frizzante 2014.

„Když chcete, aby vás lidé brali vážně, musíte jim ukázat, že jste tak nastaveni směrem k nim“, říká David Radil a ještě dodává, „proto jsme požádali o vystoupení operní pěvkyni Pavlínu Senič, které si osobně velmi vážím a skrze její nezaměnitelnou barvu a sílu hlasu, jsme přenesli naše emoce i na hosty.“ Sopranistka Pavlína Senič aktuálně hostuje v ústeckém divadle v roli Mařenky v Prodané nevěstě, vystupuje na festivalech vážné hudby a samostatně koncertuje.

Ceněný malíř a kreativní umělec Joe Muczka jr. připravil mimořádnou vernisáž svých obrazů, které přitahovaly pohledy hostů jako magnet. Sám malíř o sobě tvrdí, že když vidí bílé plátno, tak ožívá. Jeho skici Kolibřík, Šachy a další se staly předlohou pro limitované edice zlatých slitků a stříbrných medailí společnosti AuroGenio. Nejraději však zachycuje silné pouto člověka a přírody, ale maluje i filosofické motivy a akty či přímo na těla krásných žen, což předvedl i na křtu časopisu MENHOUSE.  Na večírku patřil mezi nejžádanější muže večera, na jeho autogram s věnování se stála téměř hodinová fronta.

Společnost Pecka Modelář zaujme všude, kde se objeví.  Tentokrát technici připravili autodráhu tak, jak se připravuje na závody mistrovství světa modelů. K dispozici po celý večer byla závodní dráha světového seriálu Kyosho mini Z. Zajezdit si a zúčastnit se soutěže mohl každý a bylo okamžitě patrné, že nejen muži si rádi hrají. Na vítěze ve dvou kategoriích: muži a ženy, čekaly RC Modely s příslušenstvím.

Zájemci si také mohli zkusit vsadit na ruletě, ale kdo sází na jistotu, ten čte MENHOUSE a vybírá z tipů na dovolenou, zážitkových orgasmů z oblasti módy, gastronomie, sportu či motorismu.
O bohatý raut se postaralo několik partnerů, mezi kterými nechyběli: Vinařství Vajbar, Pivovar Primátor, který dodal pivo pro celý večer, speciální lahůdky dodala kladenská pekárna Kompek a Lahůdky Budějovická. Hosté mohli ochutnat také panamskou kávu od Kaffé SISEL.

Jarní voničku, kterou dostávaly dámy při odchodu, věnoval Pavel Hruška, majitel HRUSKADESIGN. O příjemné překvapení se postarala česká floristka Ing. Klára Franc Vavříková, mistryně ČR, která bude v roce 2016 reprezentovat Česko na Mistrovství Evropy.

Každý, kdo se po vstupu zaregistroval, měl šanci si odnést domů kvalitní dárky od partnerů, například: produkty na vlasovou péči od ZZ Salon, vouchery do Restaurantu -T.G.I. FRIDAY´S, JVS Group – vstupenky na výstavu Gateway to space, sklo od Pauliny Crystal Gallery, dárkový koš, který věnoval Dům francouzské gastronomie La Gare, Pivovar Primátor věnoval luxusní sadu piv - Sedm zlatých a Kaffé SISEL své produkty, kvalitní víno Rosé Kozí horky věnovalo Vinařství Vajbar, žádané byly i VIP vstupenky na veletrh víno a delikatesy, hlavní cenou byl obraz od Joe Muczka jr.

O hudbu se postaral DJ Raffael de la Rue, se svými citlivě volenými sety na vlně chillout. Akcí provázela herečka a zkušená moderátorka Lenka Vacvalová.

Luxusní pánský časopis MENHOUSE číslo 9 „je venku“.

Foto: Vojtěch Pastyřík

-red-

Fotogalerie
4461 4462 4463 4464 4465 4466

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih