Magazín Elita

TRIKY OLYMPIJSKÝCH REPREZENTANTŮ ODHALENY

Společnost EF Education First v těchto dnech odhalila dlouho střežené tajemství našich olympioniků. Být v nějaké sportovní disciplíně nejlepší v republice už zdaleka nestačí.

Sportovce totiž po nominaci do reprezentace vedle rutinních tréninků čekají ještě speciální vzdělávací kurzy, které je mají v co nejkratší době přesně, snadno a kvalitně připravit na překlenutí jazykové bariéry a vyzbrojit i po komunikativní stránce. 

Jak to v tak krátké době a při tak nabitých tréninkových plánech dokáží? Tento nesnadný úkol připadl po dlouhých výběrových řízeních znovu společnosti EF Education First, která má se snadným a efektivním vzděláváním letité zkušenosti. Již od roku 1965 se podílí na jazykové výchově a vzdělávání malých i velkých a úspěšně tak zlepšuje vzdělanost naší populace podle hesla: Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem. I s olympioniky už mají své zkušenosti, neboť je připravovali už v roce 1988 do Soulu. Znovu své dovednosti naučit rozumět a domluvit se naprosto kohokoliv, kdo je právě jejich studentem, stvrdí na přípravě naší reprezentace na olympiádu v Riu, která se uskuteční v roce 2016.

Jak říká zástupce EF: „Dokážeme to. Jsme zvyklí na notorické začátečníky, rebelující pokročilé i zvídavé nováčky a každému z nich se umíme přizpůsobit, najít v něm jazykový potenciál a ten rozvinout.” Chtěli byste dostat stejnou péči jako naši reprezentanti? Můžete! EF Education First mají k dnešnímu dni již 44 škol po celém světě, kde se vyučuje sedm světových jazyků – angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština a pozor! – pro fajnšmekry jsou zde otevřeny i kurzy japonštiny a čínštiny.

Délka vašeho kurzu může být od čtrnácti dnů až po několik let. Záleží jen na Vás a na tom, jestli si chcete přijít jazyk jen bleskově osvěžit a při tom si v některé světové metropoli užít spoustu zábavy, anebo se do něj pustit se vším všudy, třeba za ním i odcestovat na delší čas a vrátit se zpátky s titulem MBA v kapse. I to je možné.

EF Education First dokázalo opakovaně nalézt správné řešení i pro ty nejvytíženější – naše vrcholové sportovce. Dokáže to i s Vámi. S EF snadno zvítězíte a navíc získáte stejnou péči, jakou má naše olympijská reprezentace.

Více informací: http://www.ef-czech.cz

-red-


Další články z rubriky

Horoskop pro rok 2024

Horoskop pro rok 2024

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty?  Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty? Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?