Magazín Elita

LUNETIC SE VRACÍ: NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ BOYBAND V PRESTIŽNÍM ZAHRANIČNÍM PROJEKTU

LUNETIC SE VRACÍ: NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ BOYBAND V PRESTIŽNÍM ZAHRANIČNÍM PROJEKTU

V historii české i slovenské popmusic se jim jako jediným podařilo vytvořit fanouškovskou mánii v obou zemích a udržet ji celé roky. Nejúspěšnější boyband všech dob je zpět a to rovnou v prestižním Slovensko-česko-britském projektu. Vrátí projekt Boyband Lunetic zpět do hry?

Přihlašování do projektu Boyband je v plném proudu. Talentovaní kluci ze Slovenska a Čech ve věku 15 - 20 let se mohou přihlásit na dva castingy už jen do neděle, 21. září. Konkurzy do světového boyband, kterému pomohou prorazit ve světě anglické hudební kapacity Denis Ingoldsby a Andrew Murray, se nezadržitelně blíží. Výběrová řízení budou probíhat v české metropoli, v prostorách multiplexů:

24. 9.      Multikino Cinema City, Aupark Bratislava
25.9        Multikino Cinema City, Slovanský dům, Praha 1

"Na castingy se mohou přihlásit chlapci ve věku od 15 do 20 let. Samozřejmostí z naší strany jsou požadavky na hudební nadání, pohybové předpoklady a reprezentativní vzhled a vystupování. Důležitá je také základní znalost angličtiny," odkazuje dvojice producentů Denis Ingoldsby a Andrew Murray, kteří se na castinzích zúčastní osobně.

Aby se v mentalitě i talentech zdejších umělců snadněji zorientovali, společně s českou produkcí si přizvali do projektu dvou speciálních hostů - dvojici supervizorů Vaška Jelínka a Aleše Lehkého, členy historicky nejúspěšnějšího boyband v Čechách i na Slovensku, skupiny Lunetic. Ti v současnosti vystupují spolu s kolegou Davidem Škáchou v novém složení - v doprovodu živé kapely. Kromě toho se oba uchytily i mimo Lunetic, Vašek (frontman Lunetic) jako hudební producent ve vlastním nahrávacím studiu (http://www.studiovez.cz/), leš (zakládající člen Lunetic) jako moderátor, mimo jiné známý i díky moderování pořadu Snídaně s Novou. "Jsem rád, že se mohu stát součástí něčeho nového, co má smysl," říká na margo nečekané pozvánky frontman Luneticu Vašek Jelínek. Jaká byla reakce jeho kolegy Aleše Lehkého? "V první chvíli jsem jen řekl - Já? Vážně? Později mi produkce castingů vysvětlila, že kdo jiný by měl "spoluvybírať" novou chlapeckou skupinu, než členové té nejúspěšnější u nás? K tomu dva hvězdní producenti, šance něco vidět, zažít, naučit se ... " Co by dvojice supervizorů vzkázala a doporučila chlapcům, kteří přijedou zkusit štěstí na castingy? "Aby se dobře připravili, vybrali si tu správnou skladbu, která jim polohově sedí a mohou v ní ukázat svůj rozsah a barvu hlasu. Nemusí se ničeho bát a hlavně být klidní, tréma totiž dokáže z dobrého zpěváka udělat amatéra. Hodně štěstí!“ dodáva Vašek.

Detailní podmínky, za kterých se mohou přihlásit, i samotný přihlašovací formulář najdou zájemci o účast na castinzích na oficiální webové adrese českého producenta projektu, společnosti Nemoros: http://www.nemoros.cz/Boyband 

 

Fotogalerie
2695

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih