Magazín Elita

FINALISTÉ MUŽE ROKU DOVÁDĚLI NA SOUSTŘEDĚNÍ S CELEBRITAMI!

FINALISTÉ MUŽE ROKU DOVÁDĚLI NA SOUSTŘEDĚNÍ S CELEBRITAMI!

Finalisté soutěže Muž roku se připravovali na finále v Hotelu Rajská zahrada v Novém Městě nad Metují. Nebyl to v žádném případě odpočinkový víkend. Posilovali, cvičili, prošli rychlokurzem rétoriky s Mistrem slova Janem Přeučilem, ale také se bavili a neskrytě flirtovali.

První den za dvanáctkou finalistů dorazil Daniel Hůlka, který tentokrát místo zpěvu předvedl odvážné skoky přes oheň, kde si pánové s Míšou Noskovou a Evou Decastelo opékali buřty. „To už jsem dlouho nedělal, snad neuhořím,“smál se Dan, který mimo jiné prozradil, že od té doby, co se snaží cvičit, nepije tvrdý alkohol a pouze občas si dá skleničku vína, se cítí skvěle. Dan se navíc chystá znovu začít zpívat a možná i randit: „Jsem nyní připraven na novou lásku, nikam nespěchám, až přijde, tak přijde. A když bude později nějaký potomek, budu jedině rád,“ uvedl.

 

Moderátorka večera Eva Decastelo nechala děti doma manželovi a do Nového Města si přijela odpočinout se svou maminkou a vzala to vážně. Hned první den odešla spát už v deset hodit večer. To herečka z Ordinace v růžové zahradě a zpěvačka Petra Pudová se ještě před svým vystoupením na módní přehlídce, rozhodla využít masérských služeb „Cítila jsem se jak v rajské zahradě, takhle o mě nikdo dlouho nepečoval,“ prozradila nadšená Petra.


Míša Nosková s Eliškou Ochmannovou spolu nejen přijely, ale také společně zazpívaly píseň Čučorietka. Sexy puntíkaté šatičky, které měly holky na sobě, pak ocenili především finalisté Muže roku, kteří na píseň zatančili. Žádný z pánů však úspěch neslavil a není se čemu divit, neboť Míša na muže podle svých vlastních slov minimálně dočasně zanevřela a na důkaz toho předvedla s Eliškou líbací scénu.

  

Jan Přeučil dorazil se svojí ženou Evičkou Hruškovou. Kurz pana Přeučila absolvovala také Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská a prozradila, že svého favorita soutěže už má. Je možné, že si ho vybrala, když společně s Českou Miss 2014 Gabrielou Frankovou v pánské společnosti dováděly ve vířivce. Gabriela ještě rozhodnuta není a říká: „Mám vytipované kluky, ale uvidíme, co nám ještě předvedou.“

 

Večerní módní přehlídku zahájila zpěvem Markéta Konvičková. Místo chlapa, si pořídila malé štěňátko a je nadšená: „Je to mazlíček, je s tím teda dost starostí, ale mám prázdniny, tak to zvládám.“ Marcela Březinová na otázku týkající se počtu tetování bez ostychu prohlásila: „Mám jich hodně po těle, možná bych si ještě jednou či dvě nechala do budoucna udělat.“

 

Během slavnostního večera pánové předvedli spodní prádlo, plavky 69SLAM, obleky LORAM a volnočasové oblečení CarlTorsberg. Na to, jak to kluci zvládají, se přijeli podívat i vítězové předcházejících let Martin Gardavský a Antonín Beránek. Na módní přehlídku dorazil i starosta města Náchod Jan Birke, který v úvodu zažertoval s moderátorkami o tom, že se už patnáct let hlásí na Muže roku a zatím ho pořadatelé nikdy nevybrali. Zdravici vyslal společnosti starosta Nového Města nad Metují, Petr Hable, místostarostka Bronislava Malijovská a předseda oblasti Krajské hospodářské komory oblasti Náchod Radek Jakubský. Místopředsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny Soňa Marková podtrhla charitativní význam celé akce a to, že výtěžek putuje do stacionářů a sociálních zařízení.

 

O vítězi celé soutěže se rozhodne v Náchodě 22. srpna 2014.

 

Zdroj: David Novotný

Fotogalerie
2771 2772 2773 2774 2775 2776

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih