Magazín Elita

DŮKAZEM, ŽE ČESKO ZPÍVÁ A DOBŘE JE NELA ŘEHOŘOVÁ, MALÁ VELKÁ HVĚZDA Z BABOVŘESEK!

DŮKAZEM, ŽE ČESKO ZPÍVÁ A DOBŘE JE NELA ŘEHOŘOVÁ, MALÁ VELKÁ HVĚZDA Z BABOVŘESEK!

ČESKO ZPÍVÁ v Trutnově je moderně pojatá pěvecká soutěž pro začínající zpěváky, na které zabodovala Nela Řehořová z Police nad Metují. Její píseň Černá vrána nejvíce zaujala a v internetovém hlasování a získala první cenu.

„Je opravdu dobrá zpěvačka a má dobře našlápnuto na hudební kariéru,“ chválila Nelu patronka soutěže Kamila Nývltová. Nela Řehořová si už zahrála ve filmu Babovřesky 2 a Zdeněk Troška s ní počítá i do dalšího připravovaného dílu Babovřesky, jehož natáčení se již rozjíždí. „Nele jsem gratuloval. Je to pro mě velká čest.  Je nejen dobrá herečka, ale i výborná zpěvačka. Držel jsem ji palce a myslím si, že o ní ještě uslyšíme, nafotila se svou sestrou kalendář, kde na mě kouká mladá a krásná kočka,“ chválil vítězku Zdeněk Troška. 

Nela má ve svém věku natočeno už i několik svých písniček a také nafotila krásné fotky, účinkuje v TV Stars a jejím přáním je vystupovat v muzikálu.  Oslava byla v nealko provedení a džusem si tak přiťukla společně Kamila Nývltová, David Novotný a Nela Řehořová.

ČESKO ZPÍVÁ se koná každý rok v Trutnově. „Do letošního osmého ročníku se přihlásil rekordní počet 451 soutěžících a porota tak  měla nelehký úkol vybrat ty nejlepší. Jsem moc ráda, že to mám za sebou,“ dodala pořadatelka, maminka Kamily Nývltové Iveta.  Mezi finalisty ČESKO ZPÍVÁ se objevila i Natálie Grossová, která přijela se svou maminkou Šárkou. 

V zákulisí soutěže ukázala Kamila Nývltová nejen svou sexy postavičku, ale zlobila svého přítele a schovávala za závěs s Josefem Vágnerem. Co na to Tomáš Smička se kterým se Kamila v Praze přestěhovala do většího bytu, kde má dokonce i vlastní šatnu? Osobně ji šel vyhubovat, že se závěs urve a kdo to bude platit. Poté dokonce odjel raději do Prahy na vystoupení.  Tak si Kamila Nývltová dala pikantní pizzu a dál pokračovala v hrátkách s Vágnerem a společně se přetahovali o „plyšáka“.  

To Zdeněk Podhůrský má u soutěžících i jiné priority. „Já hodnotím nejen zpěv, ale i to zda se na daného soutěžícího lze koukat,“ dodává Zdeněk, který na soutěž dorazil bez své přítelkyně a je tak možné, že hodnotil soutěžící podle výstřihu! 

-red-

Fotogalerie
2448 2449 2451 2452 2453 2454

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih