Magazín Elita

BAHNO UČAROVALO URŠULE KLUKOVÉ, MÍŠE DOLINOVÉ, ALE ZAUJALO I MARTINA MAXU

BAHNO UČAROVALO URŠULE KLUKOVÉ, MÍŠE DOLINOVÉ, ALE ZAUJALO I MARTINA MAXU

Inspirace, cenné rady, relax, soutěže a jiné zajímavosti čekaly na návštěvníky tradičního veletrhu Interbeauty Prague v pražských Holešovicích. Léčivou kosmetiku z mrtvého moře si přišla vyzkoušet například Uršula Kluková, Míša Dolinová, ale zastoupena byla i mužská část lidstva - tento úkol na sebe vzal Martin Maxa.

Mezi prvními dorazila Uršula Kluková, která má moc ráda kosmetiku. Nejvíce ji zaujala tělová másla, která se skládají z léčivých bylin, a to již na pohled. Ihned po první výzvě se s nadšením vrhla na finalistu Muže roku Vojtu Zvěřinu a začala mu mazat na obličej bahenní masku se slovy: „Já si ráda sáhnu na hezkého a mladého kluka, ale musí mít charisma a být o pár let mladší a Vojta je přesně můj typ. Už jsem ho pozvala i do divadla na mé představení a třeba zajdeme i na skleničku vína,“ rozpovídala se Uršula Kluková, která v současné době natáčí úspěšný seriál Doktoři z Počátků.

Přírodním přípravkům neodolává Míša Dolinová a svěřila se nám s rozsahem své vášně: „Já mám ráda bylinné přírodní přípravky, mám doma asi 30 druhů šamponů na vlasy a určitě 50 druhů laků na nehty.“ Počtem šamponů rozhodně překvapila. Jejím spárům neunikl pro změnu David Novotný, na kterém trénovala nanášení pleťové masky.

Nejvíce pozornosti přitáhl ke stánku se skvělou kosmetickou řadou Martin Maxa, do jehož rukou se dobrovolně svěřila Petra Pudová, která je v současnosti spíše psí mámou starající se o šest malých štěňátek. A jak se jí líbila péče urostlého zpěváka? „Martin je dost nadaný v nanášení pleťové masky. Musel to už někdy dělat,“ smála se Petra Pudová.

A co nejvíce zajímalo Martina Maxu? Svůj zájem upřel na liftingové sérum na vyhlazení a vypnutí pleti. „To víte i já stárnu a ten věk mi jde stále nahoru. Musím se čím dál více udržovat svěží a v kondici,“ dodal Martin Maxa, který si domů odnášel nejvíce krémů na pleť ze všech přítomných hostů.

Majitelka HB kosmetiky Petra Morávková získala ocenění Modrá planeta za 100% přírodní bylinné produkty, které předala manažerka Interbeauty Monika Vodáková. Ocenění získala právě díky dvěma produktům – za rakytníkové mýdlo a léčivé bylinné mýdlo. „Je to pro nás velká pocta a jsme rádi, že jsme daná ocenění obdrželi, protože naše kosmetika není testována na zvířatech a moc nás těší, že naše výrobky pomáhají lidem léčit ekzémy, lupénku a další nejen kožní onemocnění,“ dodává Petra Morávková.

Kosmetika Health&Beauty je přírodní kosmetika vyráběná z minerálů, soli a bahna z Mrtvého moře. Je obohacena o čisté rostlinné výtažky a aromatické oleje. Mrtvé moře představuje nejlepší přírodní léčbu kožních problémů a je také známo pro své silné protistárnoucí účinky. Výrobky Kosmetiky HB nejsou testovány na zvířatech a většina z nich neobsahuje parabeny.

Zdroj: David Novotný

Fotogalerie
2901 2902

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih