Magazín Elita

JITKA ASTEROVÁ JÍ RÁDA ZDRAVĚ

JITKA ASTEROVÁ JÍ RÁDA ZDRAVĚ

Jitka Asterová má opět perfektní postavu. Denně dbá na to, aby se v jejím jídelníčku objevovaly jen hodnotné potraviny. Aby získala přehled o nejnovějších trendech v přípravě luštěnin, přihlásila se na kurz vaření nejkrásnější české nutriční terapeutky Lady Noskové a všem dokázala, že kromě herečky, moderátorky a učitelky sexu je také vynikající kuchařkou.

Luštěniny patří mezi potraviny, které spousta lidí vynechává, jelikož je neumí správně připravit. Jitka Asterová se na kurzu společně s ostatními účastníky naučila, jak připravit tuto surovinu v neobvyklých kombinacích a jak si přichystat zdravé mlsání. „To se můžete ucvičit, ale pro ladnou ženskou postavu je potřeba hlavně správně jíst. Ač jsem velký příznivec cvičení, tak mám vyzkoušené, že zhubnout se dá i bez cvičení, ovšem bez správného stravování nikoliv,“ podělila se o zkušenosti Jitka Asterová, která si v Diet Planu již nechala sestavit jídelníček na míru. Od té doby, co vaří podle něj, pozoruje zásadní změnu: kila jdou dolů a přitom se nají do sytosti a ještě si pochutná. „Už mám 6 kilo dole a to je přesně tolik, kolik jsem si přála, ale zdravě už budu jíst pořád“ dodala Jitka.

Pro dosažení ideální postavy je potřeba uvědomit si, že největší chybou je nejíst. Tělo potřebuje širokou škálu živin, a pokud se ho budeme pokoušet oklamat, vrátí nám to i s úroky. „Abychom hubli a zároveň se necítili unavení, slabí a nepřepadaly nás neočekávané chutě, je důležité hlídat správné složení jídelníčku. Když budete hladovět, půjde to v některých případech rychleji, ale nikdy to nebude trvalé a způsobí vám to značné zdravotní komplikace,“ vysvětluje nutriční terapeutka Lada Nosková a dodává: „jakmile máte často hlad, je to jasná známka toho, že vaše dieta nefunguje.“

Nemusíte si nutně kupovat již hotová dietní jídla, suroviny jsou dostupné a to i cenově, tak proč si každý den nevyhradit určitý čas jen pro vaření? Uděláte něco pro svoje chuťové buňky, ale především pro své zdraví. Pokud vás vymýšlení receptů nebaví, zaplaťte si odborníka. Peněz věnovaných do sestavení dietního plánu nebudete litovat. „Lidé, kteří chtějí upravit svůj životní styl a zhubnout, musí se naučit jíst jinak. Většina z nich to sama nedokáže, protože nejsou odborníci. A tak zkouší různé neprofesionální rady, které nikdy nepomohou a na diety zanevřou. U nás jsme schopni sestavit každému takový jídelníček, který mu bude chutnat, nebude se trápit hlady a bude hubnout,“ slibuje v závěru Lada Nosková.

Foto: Diet Plan

Více informací: www.dietplan.cz

 

Fotogalerie
2963 2964

Další články z rubriky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Jarní detox v lázních na Slovensku – obnova těla i ducha zaručena

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Mnohočetný myelom je druhé nejčastější zhoubné onemocnění krve

Na vlně audioknih