Magazín Elita

NEJMENŠÍ DÁRCE S NEJVĚTŠÍM SRDCEM – DIANA KALASHOVÁ

NEJMENŠÍ DÁRCE S NEJVĚTŠÍM SRDCEM – DIANA KALASHOVÁ

Největší vánoční koncert letošního roku, který pomohl dobré věci, proběhl ve Smetanově síni Obecního domu v Praze.  Obecně prospěšná společnost Život dětem ve spolupráci s deníkem Bleskem a TV Prima zde uspořádala velkou charitativní akci, nazvanou Srdce pro děti. Na ní se za pomoci největších českých celebrit v čele s Karlem Gottem vybíraly finanční prostředky pro těžce nemocné a postižené děti.

Díky laskavým lidem se podařilo vybrat úctyhodnou částku ve výši 18 890 000,- Kč.

Pořadem provázel moderátor Libor Bouček, který diváky postupně seznámil s osudy osmi nemocných dětí, jejichž patrony byly známé osobnosti: Lucie Bílá, Martin Dejdar, Tereza Pergnerová, Iva Kubelková, Klára Doležalová a Karel Voříšek, Libor Bouček, Tereza Kašparovská a Tomáš Hauptvogel a Leoš Mareš.

Benefiční galavečer Srdce pro děti byl koncipován jako zábavný předvánoční večer, na kterém vystoupili přední čeští umělci.

Nedělní charitativní koncert si nemohl odpustit ani Karel Gott. „Pro děti všechno, dokud mám síly, chci a rád je budu podporovat. Nevím, co už by pro nás na tom světě mělo být cennější,“ svěřil se Mistr. Galavečer dále svým vystoupením podpořili: Tomáš Klus, 4TET, Petr Kolář, Miroslav Žbirka, Vilém Čok, Miroslav Sýkora, Petra Janů, Štefan Margita, Eddie Stoilow, Pavel Šporcl a Adam Mišík.

  

Moderátor Libor Bouček uvedl také mladou a nadějnou zpěvačku Dianu Kalashovou: “Nejmenší dárce s největším srdcem. Byla uvedena oficiální tváří této nadace a díky své rodině a partnerům přispěla opakovaně nemalou finanční částkou. S orchestrem Boom band Jiřího Dvořáka 11- ti letá Diana zazpívala skladbu Imagine.

Finanční prostředky mohli diváci věnovat nejen prostřednictvím dárcovských SMS zpráv, ale také za pomoci call centra, ve kterém zasedli desítky osobností, které po celý večer přijímali telefonické hovory a zapisovali si darované částky. Diváci tak měli možnost popovídat s Karlem Gottem, Tomášem Klusem,  Štefanem Margitou, Petrem Kolářem,  Adamem Mišíkem , Pavlem Šporcle, Eddie Stoilowem, Vilémem Čokem, Petrou Janů, Milošem Dodo Doležalem,  Markétou Krajčovičovou, Ivou Pazderkovou, Iva Kubelkovou, Karlem Voříškem, Klárou Doležalovou, Veronikou Jeníkovou, Markétou Hrubešovou, Pavlem Křížkem, Marií Doležalovou, Filipem Čapkem, Evou Decastelo, Janem Vlasákem, Kamilou Špráchalovou, Janou Švandovou, Sabinou Laurinovou, Viktorem Limrem, Sandrou Parmovou, Romanem Fojtou, Taťána Kovaříková, Dominikem Haškem,  Terezií Kašparovskou, Tomášem Hauptvoglem či Františkem Strakou.

„Je pro mne velkou radostí u něčeho takového být. Když můžu, rád pomůžu,“ řekl Tomáš Klus. Srdečné poděkováním patří všem laskavým a milým lidem, kteří se do pomoci v průběhu přímého přenosu benefičního galavečera Srdce pro děti zapojili.

 

Text: o.p.s. Život dětem, Stanislav Stebila

Foto: Milan Liška

Fotogalerie
2996 2997 2998 2999 3000 3001

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih