Magazín Elita

PETR JANDA S DCEROU MARTOU NABÍZÍ VÝROBKY NEJVYŠŠÍ KVALITY

PETR JANDA S DCEROU MARTOU NABÍZÍ VÝROBKY NEJVYŠŠÍ KVALITY

Petr Janda se svojí dcerou Martou mají vztah, po kterém řada rodičů i dětí jen touží. Denně si volají, neustále se navštěvují a od letošního roku spolu i podnikají. Pokud Marta nehraje v divadle, nekoncertuje a malá Maruška zrovna spí, věnuje se s tátou společnému businessu, a to obchodu s  australskou kosmetiku Only PapaYa.

Marta si rok 2013 vryje tak hluboko, jak jen to jde. Vždyť se stala šťastnou maminkou dcery Marušky a začala s tatínkem (tak ho oslovuje) podnikat. „Kvůli Marušce jsem musela hodně omezit nejenom práci, ale i zábavu. Práci si vybírám tak, abych mohla být co nejvíc s malou. A když někdy večer zpívám, většinou je to stejně až po osmé hodině, kdy moje maličká už dávno skáče ze snu do snu,“ přiznává skvělá zpěvačka, hrdá maminka a právě začínající podnikatelka Marta Jandová.

Rozbalit kartičky na podpisy a autogramiáda může začít.

Samotná nápad se také zrodil v letošním roce, když se Petr Janda vydal za svým kamarádem do Austrálie, kterou má tolik rád. Poprvé tam ochutnal papáju, poprvé viděl, jak vypadá a také poznal, jak úžasné účinky mají produkty z ní. V tu chvíli se rozhodl, že začne do Čech kosmetické výrobky z papáje dovážet. Oslovil svou dceru Martu, která byla v té době také u protinožců, a ta se s radostí stala nejen partnerem, ale i tváří této značky.

        

Být tváří kosmetické značky pro Martu ale znamená také spoustu povinností. Jednu z nich právě splnila v obchodním centru v Praze. Nejen že tu s tátou uspořádali autogramiádu pro své fanoušky, ale ujali se i role prodavačů. Byli i tací zákazníci, kteří si kosmetické produkty nechaly podepsat. Díky svému šarmu a znalostem přesvědčovali překvapené návštěvníky, že nabízejí jen to nejlepší.

  

My jen za redakci můžeme sdělit, že přípravky opravdu fungují, neboť jsme je vyzkoušeli na vlastní kůži a s námi i naši blízcí, kteří trpí specifickými defekty na kůži. Produkty „užíváme“ od poloviny září 2013 a významné výsledky jsou vidět nejen na kůži, ale jsou pozorovatelné i díky větší psychické spokojenosti každého uživatele.

Více informací o produktech: www.onlypapaya.cz

Foto produktů: Only PapaYA

Text a foto: Lenka Žáčková

Fotogalerie
3941 3942 3943 3944 3945 3946

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih