Magazín Elita

ZRCADLO, ZRCADLO, KDO JE Z NAŠICH VIP NEJKRÁSNĚJŠÍ?

ZRCADLO, ZRCADLO, KDO JE Z NAŠICH VIP NEJKRÁSNĚJŠÍ?

Obchodní Centrum Chodov zažilo opravdové artistické představení.  A kteří, že artisté potřebují zrcadlo? Přeci ti, kteří se zúčastnili finálového kola soutěže make-up artistů „Douglas make-up star“.  Šest profesionálních vizážistů bojovalo o titul „nejlepší vizážista Douglasu“. Významnou událost moderoval stylista Filip Vaněk, který byl současně členem poroty, hlavní cenu předala ambasadorka projektu Sandra Nováková.

Svůj um poté předvedli vizážisté i na přítomných VIP osobnostech, které si nechtěly nechat ujít příležitost nechat se hýčkat luxusní kosmetikou, stejně jako Natalie Portman, která je celosvětovou tváří kosmetiky Dior.

Po finálovém kole tedy usedly do křesel a nechaly šikovné ručky předních make-up artistů, aby i jim vytvořili na tvářích nezapomenutelný, dokonalý a svěží vzhled. Danielu Písařovicovou denně vídáme v televizním zpravodajství, kde má vždy perfektní make-up, ale pro výraznější líčení zde není moc prostor. Proto se jeden z make-up artistů rozhodl nalíčit ji tak, jako by šla na společenský večírek a výsledek můžete vidět sami. „Jsou dvojí stylisté – ti, co si myslí, že líčit umí a ti, co umí líčit doopravdy. A já měla to štěstí, že o mě – nad rámec mého denního chleba – jeden opravdový profesionál pečoval,“ řekla krásná a inteligentní Daniela, na jejíž křeslo už se těšila herečka Jitka Ježková, která šla na řadu ihned po ní.

Do rukou zkušeného make-up artisty se svěřila i Monika Marešová s Denisou Domanskou. Obě mají kvalitní dlouhé vlasy, obě mají podobnou barvu pleti. Jejich finální líčení však stejné nebylo. Při vytváření finálního vzhledu je totiž třeba brát ohled nejen na fyzický vzhled člověka, ale také na jeho osobnost, jelikož ne každý se ve všem cítí dobře. „Jsem zvyklá spíš na méně výraznou rtěnku, která rty vyplní a dodá jim vlhký dojem a celkově na přirozenější styl líčení,“ prozradila Monika. To Denisa Domanská má opačný názor: „Často chodím módní přehlídky a tam mě vždy nalíčí tak, aby to ladilo k zbytku outfitu, který je často velmi extravagantní. Proto jsem na výraznější barvy zvyklá a nedělají mi problém,“ řekla s dokonalým úsměvem Denisa.

Marii Doležalovou známe z televize spíš minimálně nalíčenou. Právě její proměna byla pro všechny přítomné asi tím největším překvapením. "Na líčení jsem se opravdu těšila, protože naprosto zbožňuju Natalii Portman, která je světovou ambasadorkou, a doufala jsem, že se aspoň na minutku budu cítit jako ona. Normálně se nelíčím, abych si odpočinula od líčení, které na sobě mám v divadle a na place pořád, ale takhle se cítím opravdu skvěle,“ přiznala uchvácená Maruška, když sesedala z “křesla krásy“. Naproti sedící Jenovéfa Boková si líčení rovněž velice užívala a po očku koukala na ostatní ženy a dívky, které byly každým okamžikem krásnější. „Každá žena má dvě tváře: jednu, když se ráno probudí a druhou, když odchází z domova. Pokud ta druhá tvář dokáže působit stejně přirozeně jako ta první, má žena jistotu, že má v ruce správnou kosmetiku. Já si tímto jsem jistá právě nyní,“ prozradila svou hlubokou myšlenku Jenuvéfa. Herečky Vanda Chaloupková a Zuzana Vejvodová už se nemohly dočkat, až na ně také přijde řada.

Na tuto akci nezapomene ani nikdo, kdo ten den navštívil obchodní centrum. Všude se totiž rozléhala vůně parfému Miss Dior, který jen pozdvihoval dokonalost líčení a extrémní ženskost přítomných dam.

Foto: Dior

Fotogalerie
3047 3048 3049

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih