Magazín Elita

DAVID KRAUS S IVANOU CHÝLKOVOU SI PŘIŠLI PROHLÉDNOUT NOVOU ITALSKOU MÓDNÍ ZNAČKU

DAVID KRAUS S  IVANOU  CHÝLKOVOU SI PŘIŠLI PROHLÉDNOUT NOVOU ITALSKOU MÓDNÍ ZNAČKU

Otevření nového obchodu italské značky elegantního neformálního oblečení Harmont & Blaine, se přišla podívat řada známých českých osobností a uznávaných modelek. Společně přišla například macecha Ivana Chýlková s nevlastním synem Davidem Krausem, kteří rozhodně nepatří mezi ty, kteří by spolu válčili.

Hodný synek David Kraus se zde po nějakém čase potkal se svojí bývalou přítelkyní Anetou Vignerovou. Ta mu z nostalgie, možná z kamarádství bez velkého váhání vybrala outfit z nové kolekce, který si ji hned pochválil. „Aneta má bezvadnej  vkus to vím už dávno,  klidně by se mohla živit jako stylistka, tak jsem se nebál, svěřit se jí do rukou“ a ještě dodal, že se mu opravdu líbí ležérní móda.

Kolekce „Harmont & Blaine“ se vyznačuje důrazem kladeným na styl a kvalitu a není tedy divu, že si všichni chtěli vyzkoušet co nejvíce druhů oblečení. K ruce jim byl se svými bohatými zkušenostmi stylista Honza Pokorný. „Harmont & Blaine je inovativní a ležérní. Vyjadřuje reformní koncept elegance vždy zaměřený na kvalitu a detaily a to se mi líbí. Z tak krásného oblečení si vybere snad každý. Navíc všichni přítomní hosté mají skvělý vkus, takže jsem spíš poradil s výběrem barev a více méně jsem se mohl jen kochat,“ řekl stylista Honza.

Význam události podtrhli svou přítomností dva přátelé majitele obchodu Miroslava Řiháčka. Je opravdu raritou potkat na slavnostním otevření obchodu s oblečením bývalého prezidenta České republiky Václava Klause. Ten měl společně s prezidentem společnosti Harmont & Blaine panem Domenicem Mennitinim za úkol čestné rozkrojení jezevčího dortu a oznámit oficiální otevření prodejny.

Kromě spousty oblečení, které je v současné době v přízemí, se v prvním patře nachází provizorní galerie, kde své obrazy vystavuje  prof. Milan Knížák.

Název a znak pochází z legendárního příběhu vévody z Harmontu a jeho věrného jezevčíka Blaina, který vévodu doprovázel na cestách kolem světa. Tato značka má ve znaku jezevčíka a tak se na slavnostním otevření objevili téměř dvě desítky živých a několik desítek plyšových jezevčíků. Ti se pak stali parťáky všech VIP v průběhu celého večera.

Foto a text: Lenka Žáčková

Fotogalerie
4042 4043 4044 4045

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih