Magazín Elita

CO NEJVÍCE V ZÁVĚRU ROKU ZAMĚSTNÁVÁ PETRA KUTHEILA

CO NEJVÍCE V ZÁVĚRU ROKU ZAMĚSTNÁVÁ PETRA KUTHEILA

Zpěvák a herec Petr Kutheil má široký záběr svých pracovních aktivit a je v poslední době vcelku těžké najít jeho volné okénko. Když nevystupuje, tak zkouší či skládá. My jsme si ho odchytili na jedné ze společenských akcí, kam přišel se svojí dlouholetou kamarádkou Katkou Petráňovou. Ani na chvíli jsme nezaváhali a bleskově ho vyzpovídali.


BLESKOVÝ ROZHOVOR

Kde Vás můžeme v současné době vidět?

V rodinném pohádkovém muzikálu Kapka medu pro Verunku a v muzikálu Nezemřela jsem, který je o Evě Olmerové. Úspěšně dopadl velmi náročný konkurs do muzikálu Iago, jehož premiéra bude v únoru 2014.

Jaká role Vám dala nejvíce zabrat a proč?

V muzikálu Nezemřela jsem hraji padesátiletého otce zpěvačky Evy Olmerové a s touto rolí jsem se musel porvat, především proto, že ještě nevím, co obnáší role otce.

Kde se tento kus hraje?

Hraje se v divadle v Dlouhé

Co Vás v současné době nejvíce zaměstnává?

Příprava na druhé kolo konkursu do muzikálu Fantom opery a musím říci, že i malá rolička by byla splněným snem. Také Vánoční speciál s The Rock Fusion,  kde se  každopádně budou hrát i vánoční písničky.

Na jaké hosty se můžeme těšit?

Zatím na Kristýnu Leichtovou, Bohuše Matuše, Felixe Slováčka ml., Ondřeje Rumla a na další kamarády, které mám rád a rád je den před Vánocemi uvidím.

Tolik bleskový rozhovor s Petrem Kutheilem

A ještě pár informací na závěr

Petr Kutheil je frontman kapely Votchi , kterou její stálí příznivci vyhledávají především v klubech, a to už více než deset let. Velkou zkušeností pro kapelu byla vystoupení před řadou hudebních legend v roli předskokanů. Takto se například setkal s uskupeními jako je Deep Purple, Whitesnake, Uriah Heep či Nazareth.  Povzdechl si, že už je trochu unavený a přizval tedy ke spolupráci ještě druhého zpěváka.

Jako herec hostuje v několika činohrách (Romeo a Julie, Jupiter, Noc na Karlštejně), má za sebou i pár filmových rolí (například filmy Sčítej, Kvaska). Hostuje v různých příležitostných projektech (Rock Stars band aj.) a také aktivně učí populární zpěv. Píše hudbu pro zpěváky a měl možnost si vyzkoušet napsat hudbu pro muzikál Kapka medu pro Verunku a této šance, kterou dostal, si velice cení. Účinkoval v celé řadě muzikálů (Vlasy, Galileo, Hamlet, Jeckyl and Hyde, Lewron, Kladivo na čarodějnice, Ať žije rokenroll atd.).  Jako zpěvák spolupracoval s Danielem Landou, Bohoušem Josefem a opakovaně s Jankem Ledeckým.

Text a foto: Lenka Žáčková

Fotogalerie
3071

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih