Magazín Elita

LUBA SKOŘEPOVÁ: ŠKODA, ŽE UŽ NEMŮŽU BÝT MISS!

LUBA SKOŘEPOVÁ: ŠKODA, ŽE UŽ NEMŮŽU BÝT MISS!

Česká komediální herečka Luba Skořepová oslaví letos v září své devadesátiny. A jak, že se jí daří? Těší se dobrému zdraví a srší sobě vlastním humorem, takže vcelku dost často své posluchače dokáže překvapit. Naposledy se jí jedna z vylomeninek podařila na tiskové konferenci světové soutěže Miss & Mister Deaf World.

Nejdříve přítomné pobavila tvrzením, že by v soutěži o titul Miss klidně mohla uspět, protože k tomu má všechny předpoklady, pak se ale nakonec prohlásila: „No, jo, když ono je to ale o věku; s devadesátiletou Miss by se nikdo nechlubil..." Sotva ji vedle sedící kolega Ivan Vyskočil začal ujišťovat, že jí ti mladí mohou závidět, spustila znovu: "Vždyť já už sotva vidím, začala jsem nosit brýle na čtení. A s tím sluchem to taky není žádná sláva, protože u nás v domě pořád něco vrtají a rámusí tam, až by jeden ohluchnul!"

Další argumenty přerušil ředitel Top Hotelu Praha, kde se tiskovka konala, když Lubě Skořepové nabídl, ať si vyzkouší korunku pro vítězku Miss. Nejdříve, je tak trochu zapózovala pro novináře, ale za chvíli, když si korunku vyzkoušela i další porotkyně chystaného finále, Petra Černocká, si čelenku nechala znovu nasadit a pak si teprve užívala jako pravá „miska“, posuďte sami.

Sobotní porotě při volbě Miss & Mister Deaf World bude předsedat Michaela Ochotská, dalšími členy poroty, kteří svou účastí podpoří záměr poukázat na hodnotný život neslyšících, jsou Markéta Hrubešová, Kamila Nývltová a Miroslav Etzler. Ten nabídku být členem poroty přijal se slovy: " Přestože se podobným akcím snažím vyhnout jako rohatec kříži, myslím, že tato má velký smysl a velmi rád se této události zhostím." K témuž názoru se připojili všichni, kdo se podílí na přípravách světové soutěže.

A závěr malý kvíz: Poznáte z jakých zemí a kontinentů jsou finalisti a finalistky

soutěží Miss & Mister Deaf World.pro rok  2013 v Praze?

Více informací: www.missdeafworld2011-2020.com

Autor a foto: Lenka Žáčková

 

 

Fotogalerie
3119 3120

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih