Magazín Elita

LUCIE BÍLÁ ZVLÁDÁ V RÁMCI PŘÍPRAV NA ČERNOBÍLÉ TURNÉ CVIČIT, POMÁHAT I KŘTÍT!

LUCIE BÍLÁ ZVLÁDÁ V RÁMCI PŘÍPRAV NA ČERNOBÍLÉ TURNÉ CVIČIT, POMÁHAT I KŘTÍT!

Celkem 11 exkluzivních koncertů v deseti městech ČR a SR bude mít letos patnáctinásobná Česká slavice Lucie Bílá v rámci svého turné s názvem LUCIE BÍLÁ - Černobílé turné 2013. I přes náročné přípravy si zlatá pěnice našla čas na ovšem organizování pomoci zaplaveným.

Nejlepší zvuk, největší pódium, nejefektnější světla, skvělí tanečníci, úžasné kostýmy, skvělá muzika, největší hity a řada překvapení, tak bude Černobílé turné, které startuje 14. října v Praze a končí 3. listopadu v Českých Budějovicích, vypadat. Speciálním hostem celého turné bude mladá zpěvačka Patricie, která představí písničky ze svého nového CD.

Koncerty se uskuteční: dvakrát v Praze a dále v Plzni, Bratislavě, Košicích, Ostravě, Zlíně, Brně, Pardubicích, Liberci a v Českých Budějovicích. Vystoupení se konají v největších halách, do kterých se veškerá technika i zázemí vejde. Stage, včetně světel i veškerého dalšího vybavení, bude převážet několik kamionů. Jde o výpravu, kterou žádný z tuzemských zpěváků na svém turné ještě nikdy neměl!

"Černobílé turné je to proto, že jsem Bílá, ale vlastně černá. Mám ráda černou barvu, ale můj život rozhodně není černý a není ani černobílý. Ale černá barva je nejtmavší odstín bílé a bílá je nejsvětlejší odstín černé," naznačuje zpěvačka, jež se na turné opravdu poctivě připravuje.

"Přípravy jsou opravdu náročné. Od toho, že jsem začala držet dietu a to jsem na sebe velmi přísná, až po to, že cvičím, hýbu se, učím se texty a řeším i organizační věci, které mají souvislost s mým Černobílým turné. Nesmírně se na něj těším, bude to opravdu super show se vším všudy. Na pomoc jsem si vzala skvělé velké profesionály. Především režiséra soutěže Česko Slovensko má talent Jeffa Minaříka a taky choreografa a tanečníka Miňa Kereše. Jeffovi jsem slíbila, že se pokusím jeho nápady zrealizovat. I když mám upřímně trochu obavy z toho, co na mě ti dva pánové chystají, na druhou stranu se na to ale těším. Bude to úžasné, věřím tomu. Co se týče tance, tak ten já dvakrát nemusím, protože jediný pohyb, který jsem schopná zvládat, je vítr ve vlasech," říká s humorem sobě vlastním Lucie Bílá.

Co se repertoáru týče, Slavice si vybere své největší hity, ale nabídne i malou změnu. Ta bude spočívat v tom, že nikdy doposud nedělala remixy. Nyní proto některé písničky hodlá předělat do nového kabátu.

Lucie Bílá se i přes nesmírně náročné přípravy snaží věnovat i dalším aktivitám. Kromě cvičení a přímým přípravám, se snaží v posledních dnech pomáhat i obětem povodní.

"Snažila jsem se pomoct, co to šlo. Sehnala jsem deky, potraviny, od Ondrášovky balené vody a další věci pro lidi v zaplavených Kralupech nad Vltavou, protože jsou to vlastně moji "sousedi". Udělala jsem, co bylo v prvních chvílích nejdůležitější, o totéž prosím všechny, kteří mohou pomoct. A ne třeba jen pro Kralupáky. Každý, kdo může jen maličko nějak přispět, aby to udělal. Ti, které záplavy postihly, to prostě potřebují," říká zpěvačka, která je známá i svou spontánností a upřímností.

"Roli kmotry spolu s Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou jsem přijala velmi ráda, protože Radima mám moc ráda, je to krásnej, vysokej chlap, navíc s úžasným hlasem. A on mi zase slíbil, že se přijde na můj koncert v rámci Černobílého turné 2013 určitě podívat. Tak mám radost a moc se těším, doplnila zpěvačka.

Ceny vstupenek jsou v částkách od 1290 po 99 Kč. Ty nejdražší mají podobu VIP s nejlepším výhledem. Vstupenky za cenu 99 korun jsou určeny pro lidi s handicapem, s průkazem ZTP/P.

Facebookový profil http://www.facebook.com/LucieBilaTurne

oficiální stránky Lucie Bílé http://www.luciebila.com, http://www.luciebila2013.cz

foto: Jakub Klimo /oficiální černobílé foto k turné/

foto: Marek Podhora /barevné promo foto/

Fotogalerie
4290 4291 4292

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih