Magazín Elita

OBJEVTE SVÉ NOVÉ, PRSATĚJŠÍ JÁ!

OBJEVTE SVÉ NOVÉ, PRSATĚJŠÍ JÁ!

Jste nespokojená s tvarem či velikostí svého hrudníku? Přemýšlíte již delší dobu nad tím, že byste si ráda nechala zvětšit či upravit poprsí? Nevíte ale, jaká velikost a tvar by vám sedly nejlépe a vypadaly na vašem těle přirozeně?

Tak neváhejte a přijďte si nechat udělat bezplatnou simulaci pooperačního výsledku. Klinika, která toto poskytuje, se nachází v centru Prahy a je tudíž dostupná všem. Po zhlédnutí této simulace už pro vás nemusí být výsledek chirurgického zákroku překvapením, které odhalíte, až když se proberete na pooperačním lůžku a nadzvednete peřinu. V tu chvíli už bohužel nejde udělat krok zpět. „Při každé plastické operaci je velmi důležité si s klientkou vyměnit dostatek informací, aby výsledný obraz vedl k oboustranné spokojenosti. S online simulací to jde mnohem lépe, jelikož máme před sebou oba stejný obraz, který si odsouhlasíme,“ vysvětluje plastický chirurg MUDr. Ondřej Měšťák z kliniky Esthé.

 

Každý zákrok je samozřejmě nutné dopředu důkladně promyslet a ujistit se, že plastická operace je to, co opravdu chcete. Na klinice plastické chirurgie Esthé s vámi zkušení odborníci celý případný zákrok projdou krok za krokem a seznámí vás se vším, co byste měla vědět. To by mělo být, a většinou také je, standardem na každé dobré klinice. Ovšem zda vám navíc nabízejí virtuální simulaci pooperačního výsledku Crisalix 3D a vy tak můžete vidět případné změny ještě předtím, ne se ve skutečnosti stanou. „Nejvíce je 3D simulace užívána při plánování zvětšení prsů, kde také dosahuje nejvěrnějších výsledků. Použitelná je také při simulaci operací v oblasti obličeje jako například u plastiky nosu,“ upřesňuje MUDr. Ondřej Měšťák. V průběhu celého května je tato simulace potenciálním zájemkyním nabízena zdarma.

 

Svá budoucí prsa si tak můžete téměř doslova “osahat“ a prohlédnout ze všech stran a úhlů ještě předtím, než se rozhodnete zákrok opravdu podstoupit. Nikdo vás nebude k plastické operaci nutit, ani když si ji po simulaci rozmyslíte. V programu také můžete svá nová prsa obléci do různých topů či plavek a prohlédnout si jejich tvar a velikost v oblečení. Zpočátku byly tyto simulace nepřesné a zavádějící. Výsledné modely ukazovaly "jak by to asi mohlo vypadat". Pacientky očekávaly určitý výsledek, ale finální skutečnost byla zcela jiná. Často tudíž následovala nespokojenost s výsledkem. „Technologie 3D simulace v posledních letech prošla obrovským skokem vpřed. Výsledné modely již odpovídají skutečnosti mnohem více než dříve. Stále se k nim ale musí přistupovat jako k modelu pravděpodobného výsledku. Nemůžeme je zkrátka brát jako pooperační fotku,“ upozorňuje MUDr. Ondřej Měšťák.

A jak to vše probíhá? Je to jednoduché a nezabere vám to ani moc času. Nejprve podstoupíte vstupní konzultaci, poté budete požádána, abyste si odložila. Odborníci následně nafotí vaše tělo z různých úhlů a váš obraz i s veškerými detaily přenesou do virtuálního světa. Nemusíte se tudíž obávat, že by vaše konkrétní požadavky byly přeneseny na univerzální figurínu, na které byste nakonec stejně nebyla schopná poznat, jak bude ve finále vaše nové tělo vypadat. „Výsledná podoba je opravdu velmi věrným vyobrazením každé klientky a jejích konkrétních požadavků. Vždy děláme vše proto, abychom mohli vyjít klientkám maximálně vstříc. Je dobré nasimulovat vybranou velikost implantátu spolu s dalšími dvěma velikostmi – o něco větší a o něco menší. Tím si pacientka může mnohem snáze a lépe vybrat velikost implantátu, která jí bude nejvíce vyhovovat,“ říká MUDr. Ondřej Měšťák.

 

Více informací naleznete na www.esthe-plastika.cz

Fotogalerie
3157 3158 3159

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih