Magazín Elita

ŠTĚPÁNKA DUCHKOVÁ SE UŽ ZASE SMĚJE

ŠTĚPÁNKA DUCHKOVÁ SE UŽ ZASE SMĚJE

Stále usměvavá moderátorka Štěpánka Duchková, ale hlavně maminka čtyřletých dvojčat Adama a Honzíka má harmonický vztah, zdravé syny, práce jí jde od ruky, ale v poslední době se nechtěla příliš smát.  Vždy když vyloudila úsměv na tváři, udělaly se jí na čele mimické vrásky, které spokojený a veselý výraz ihned pokazily viditelnou nerovnováhou v obličeji.

Štěpánka se rozhodla, že s tím musí něco udělat, aby se opět cítila dobře a zbavila se vady, která jí kazila jinak neustále mladistvý vzhled. „Na výplni jsem byla poprvé. Už asi od 12 let jsem slýchala: nemrač se, budeš mít na čele vrásky… a to se taky vyplnilo. Došlo to tak daleko, že i když jsem se usmívala, tak jsem se zároveň mračila. Rozčilovalo mě to, tak jsem se s tím rozhodla zatočit. Dělám to hlavně pro sebe. Nechci se na sebe do zrcadla mračit,“ říká chvíli po zákroku Štěpánka Duchková.

K vyhlazení vrásek se Štěpánka rozhodla využít vpichu botulotoxinové injekce do čela. Jeho aplikace nezabere více než čtvrt hodiny a ihned po ošetření se klient/ka může zařadit do běžného života. V ideálním případě výsledek přetrvá půl roku až rok. „Štěpánce, která chce vypadat přirozeně a která to rozhodně s plasticko-chirurgickými zákroky nepřehání, vadila od mládí hluboká vráska mezi obočím. Vrásku jsme výrazně vylepšili aplikací botulotoxinu před půl rokem. Nyní jsme zopakovali aplikaci botulotoxinu a zároveň jsme Štěpánce aplikovali kyselinu hyaluronovou přímo do vrásky, abychom ji úplně vyhladili,“ vysvětluje MUDr. Libor Kment, plastický chirurg kliniky Esthé, který zákrok prováděl.

Zákrok je navíc téměř bezbolestný a nevyžaduje anestezii, což potvrdila i Štěpánka: „Vůbec to nebolelo a vrásky se hned druhý den krásně vyhladily. Na zákrok půjdu znovu, až zase zpozoruji mračení,“ směje se naplno Štěpánka, jelikož teď jejímu úsměvu už nic nebrání.

www.esthe-plastika.cz

Foto: klinika plastické chirurgie ESThÉ

Fotogalerie
2197 2198

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih