Magazín Elita

GRILOVANÉ ŽAMPIONY PLNĚNÉ ČESNEKOVÝM JOGURTEM A ŠUNKOU

GRILOVANÉ ŽAMPIONY PLNĚNÉ ČESNEKOVÝM JOGURTEM A ŠUNKOU

Šunkové recepty Zapálené kuchařky Lenky Požárové

Pro 4 osoby

Příprava 25 min

Co potřebujeme:

12 ks žampionů s průměrem asi 6 cm (ca 500 g)

100 g bílého smetanového jogurtu

100 g sýra čedar

100 g plátkové šunky

1 vejce

2 stroužky česneku

petrželka na ozdobu

sůl

 

Z žampionů odřízněte nožky. Ty můžete spotřebovat jinak, například nakrájet do polévky nebo pod dušené maso.

Žampiony vložte do pekáčku spodní stranou kloboučků nahoru a na středně vyhřátém grilu grilujte ca 8 minut.

Mezitím promíchejte jogurt s rozmačkanými stroužky česneku, lžičkou soli, vejcem, nahrubo strouhaným sýrem a na kostičky nakrájenou šunkou.

Tekutinu, kterou žampiony pustily, vylijte a naplňte je jogurtovou směsí. Vraťte dopéct na dalších ca 8 minut pod gril, než povrch krému zezlátne.

Podávejte teplé ozdobené petrželkou.


Další články z rubriky

KVALITNÍ SPÁNEK JE ZÁKLADEM ZDRAVÍ!

KVALITNÍ SPÁNEK JE ZÁKLADEM ZDRAVÍ!

OBJEVTE PRAVÝ LUXUS S KOSMETIKOU MOR BOUTIQUE OD DEMDACO

OBJEVTE PRAVÝ LUXUS S KOSMETIKOU MOR BOUTIQUE OD DEMDACO

VALENTÝNSKÉ HÝČKÁNÍ V HOTELU EMBLEM

VALENTÝNSKÉ HÝČKÁNÍ V HOTELU EMBLEM

NOVÝ LASER NA TETOVÁNÍ A STAŘECKÉ SKVRNY POPRVÉ U NÁS

NOVÝ LASER NA TETOVÁNÍ A STAŘECKÉ SKVRNY POPRVÉ U NÁS

BETA GLUKAN Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ MÁ POZITIVNÍ ÚČINKY NA TĚLO

BETA GLUKAN Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ MÁ POZITIVNÍ ÚČINKY NA TĚLO

Bageterie Boulevard