Magazín Elita

COTY BEAUTY PŘEDSTAVUJE NOVÝ PARFÉM CLOSER BY HALLE BERRY

COTY BEAUTY PŘEDSTAVUJE NOVÝ PARFÉM CLOSER BY HALLE BERRY

New York 5. září (PROTEXT/PRNewswire) - Coty Beauty v září celému světu představí nový parfém Closer by Halle Berry. "Chtěla jsem vytvořit jedinečný parfém pro ženy, který se bude také líbit mužům," říká Halle Berry. "Vůně tohoto parfému v sobě snoubí touhu a přitažlivost. Moc se mi líbí myšlenka, že parfém může dát muže a ženu dohromady. Closer tak vytváří nový stupínek vzájemné důvěrnosti, a to prostřednictvím vůně."

Closer by Halle Berry je vzácnou směsí ženských a mužských stop, které dohromady vytváří podmanivou vůni, která se líbí mužům i ženám. Renomovaný mistr parfumář Jacques Cavallier dokonale spojil protichůdné prvky, a vytvořil tak tradiční vůni s mužskými prvky a svůdnými ženskými prvky, představovanými zejména fialkami a mimózou, které má Halle obzvlášť ráda. Bohatý dřevnatý základ této vůně doplňují jemné osvěžující tóny. Halle Berryová říká, že výsledkem je "moderní, sexy, univerzální a přitom nadčasová vůně. Tento parfém by měla nosit každá žena, která se chce cítit sexy."

Protože samotný parfém je zaměřen jak na muže, tak na ženy, je i obal tomuto trendu přizpůsoben. Jedná se o moderní a vyvážený obal, který vychází z klasiky. Jak lahvička, tak kartonový obal jsou ozdobeny liniemi, které představují obrysy mužského a ženského těla. Tyto provokativní křivky se odráží i na samotné lahvičce, která má tvar hranolu, a tvoří tak dokonalou hru protikladů.

V reklamní kampani, kterou nafotil Alexei Hay pod taktovkou Francise Lawrence, si Halle Berryová pohrává se stejnými motivy jako v případě samotného parfému. Bílé sako s knoflíčky symbolizuje mužnost, zatímco monogram na saku a na kravatě připomínají ženskou stránku parfému, stejně jako nahé mužské ruce, obtočené kolem ženského těla. Tato vůně je spojuje tak, že není možné popřít vzájemnou přitažlivost. Tato sebevědomá, sexy kampaň se zaměřuje na sexuální chemii mezi mužem a ženou, která je silou vůně uvolněna a zdůrazněna.

Parfém Closer by Halle Berry bude k dispozici u prodejců po celém světě již od září 2012.

Pokud si chcete prohlédnout dosud nezveřejněnou televizní reklamu s Halle Berryovou, přejděte na webovou stránku: http://www.youtube.com/HalleBerryFragrances


Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih