Magazín Elita

MÍŠA MAUREROVÁ SE VDALA

MÍŠA MAUREROVÁ SE VDALA

Michaela Mauerová si po desetiletém soužití vzala otce svých 3 letých dvojčátek, Magdalenky a Pepy, Milana Kožíška. Velkolepá svatba se konala, kde jinde, než na zámku. Bylo pozváno 150 svatebních hostů, z nichž bylo 25 dětí, a to byli pouze nejbližší přátelé a rodina. Mezi hosty také byla Štěpánka Duchková, Ester Janečková, Vlasta Korec.

Obřad proběhl na Zámku Zbiroh za nádherného počasí v zahradním altánu za Ave Maria.  Po obřadu všichni hosté vypouštěli balonky štěstí se vzkazy a přáními.

Pozdní slavnostní oběd se konal v Muchově sálu. Pečlivě vybrané menu obsahovalo např. marinovaného lososa s norským dipem, hovězí čaj se scherry pod čepicí, pečený telecí hřbet na smržovém ragú a bavorský krém na aromatických jahodách s růžovým pepřem.

A co nám sdělila čerstvě vdaná paní Kožíšková? „Metamorfóza z Maurerové na Kožíškovou, o to se postarala Veronika Benešová, která dovedla za 4 dny ušít nádherné bíle šaty a Bára Nevidská ze studia Sunface, která mně dokázala nalíčit tak, abych vypadala vyspalá, spokojená, najedená, šťastná, odpočatá a nenervozní nevěsta. Pro mě to byla svatba snů, sice jsem měla zpočátku nervy, ale pak jsem si to opravdu užila. Nemám ráda ceremonie, ale my to pojali jako jeden velký mejdan, na které se rodinný kruh uzavřel. Dříve to bylo 3 Kožíškové a jedna Maureová a teď jsme Kožíškovi všichni. Tak i já si toto jméno mohu napsat na dveře. Také je dobré, že nyní nebudou lidé tápat, zda jsme partneři nebo jsem slečna. U nás se v zásadě nic nezmění.  Naše rodina vždy dobře fungovala a nyní jsme nahlas vykřičeli, že se máme rádi a že spolu chceme být.

 Jak mně manžel sdělil, přeje si nyní, abychom měli ještě jedno manželské dítě, když naše dvojčátka jsou nemanželská.  Doma prý teď budu muset více poslouchat a méně mluvit, což u mě bude náročné a víc vařit, když jsem manželka.

Musím říci, že vše bylo fajn, že si všichni udělali čas, který jsme strávili s lidmi, které máme rádi, počasí jsme si tam nahoře objednali dokonce i fotbalovou výhru.“  

Foto:hermína.cz

-red-

Fotogalerie
1554 1555 1556 1557

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih