Magazín Elita

ABSOLUTNĚ BLÁZNIVÁ SHOW

ABSOLUTNĚ BLÁZNIVÁ SHOW

Pod taktovkou bláznivé FUNmánie a nového piva RAFUN se sešla v MeetFactory desítka vybraných netalentů, která v předchozích týdnech sbírala „lajky“ na stream.cz/funmanie.cz. Do porotcovských křesel k hodnocení FUNborců a jejich show zasedla Partička – Ondra Sokol, Richard Genzer, Michal Suchánek a Igor Chmela alias „Mr. Brambor“. 

Atmosféra byla hustá a porota nekompromisní. FUNmánie aneb nejbláznivější show všech dob přilákala každého, kdo se chtěl bavit, smát, provádět bláznivé kousky a smíchy plakat!  A také ochutnat absolutně hustou pivní novinku – ŠNAPS BÍR® RAFUN. 

Po úvodní show v brazilských rytmech plné krásných sexy žen a jejich BIKINI SHOW s flaškou, se moderování crazy večera ujala frontmanka kapely Toxique Klára Vytisková.
Na parket skočil jako první účinkující, zakuklený „Mr. Brambor“, ze kterého se postupně k údivu všech přítomných „vykuklal“ Igor Chmela. Dělal si kozy a po crazy tanečním vystoupení ze sebe přede všemi strhal téměř všechno oblečení!  A vzduchem také létaly židle, to když se porotce Michal Suchánek rozhodl, že provokativní tenorista Robertino Pyskaróty zašel ve své show příliš daleko! Ondřej Sokol s údivem sledoval desítku soutěžících a plakal smíchy. A Richard Genzer stíhal při obdivování koz rozdávat úsměvy a sršet vtipem.

Pivo, které inspiruje, spojuje a baví.

Bláznivou show FUNmánie vyhlásilo nové pivo RAFUN. Jedinečný mok posílený panákem, tzv. ŠNAPS BÍR® je ochucené světlé pivo, vyrobené z prvotřídních vybraných surovin. Překvapí nezvykle vysokým obsahem alkoholu (7 %) a cukernou složkou izomaltulóza. Ta je zdrojem dlouhodobé energie a vystřelí vás do víru nekonečné zábavy.

 

Finále soutěže, která nemá obdoby.

O absolutním vítězi soutěže, který se stane tváří nového piva, se ale rozhodne             28. července 2012 v rámci happeningu PARTIČKA NA VZDUCHU, který v otevřeném amfiteátru Konopiště přivítá tisíce těch, kteří si Partičkovský humor zamilovali. Soutěžící, kterého nejlépe ocení Partička, odjede s titulem FUNmaniak prohrát svůj balík peněz do Las Vegas. Všichni finalisté získají iPad.

A co vzkazuje Partička všem, kteří by se ještě rádi do FUNmánie zapojili?

Buďte originální, buďte sví, nebojte se ukázat, co ve vás je (i není), improvizujte, bavte se a inspirujte ostatní!!! Aneb jak hlásá nové pivo RAFUN: „Dělej si kozy! Dyť život je hRA FUNtastická!“

Zdroj: ConPro, s.r.o.

Fotogalerie
1540 1542

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih