Magazín Elita

TEREZA KERNDLOVÁ ZÍSKALA TITUL „GILLETTE VENUS NEJKRÁSNĚJŠÍ NOHY 2012“

TEREZA KERNDLOVÁ ZÍSKALA TITUL „GILLETTE VENUS NEJKRÁSNĚJŠÍ NOHY 2012“

Před pár týdny jsme vás na stránkách magazínu Elita.cz informovali o pořádané soutěži Gillette Venus nejkrásnější nohy 2012. Letošní, již čtvrtý ročník oblíbené soutěže o tento titul, zná svoji vítězku! Hrdou držitelkou titulu „Gillette Venus nejkrásnější nohy 2012„ se stala zpěvačka Tereza Kerndlová.

Celosvětovou tváří značky Gillette je zpěvačka Jennifer Lopez, která pořadatele lokální verze soutěže inspirovala k hledání „české Jennifer“, tedy zpěvačky s obdobně působivýma nohama. O vítězce rozhodovala odborná porota, jejíž předsedkyní nemohl být nikdo jiný, než vítězka loňského ročníku této soutěže - modelka Kateřina Sokolová. V porotě dále zasedli: Juraj Králik, reprezentant společnosti Procter & Gamble; Petra Veselá, zástupkyně cestovní kanceláře FIRO-tour; Zuzana Bičíková, trenérka Power Plate; Ivana Mentlová, módní návrhářka a známý fotograf Jan Tůma.

Tereza Kerndlová získala nejen titul „Gillette Venus nejkrásnější nohy 2012“, ale také další atraktivní ceny: zájezd dle vlastního výběru pro dvě osoby v hodnotě 25 000 Kč od CK FIRO-tour a posilovací stroj Power Plate my5. „Velmi si tohoto ocenění vážím. Stanout vedle JLo je pro mě neuvěřitelná pocta a navíc jsem vyhrála Power Plate, který jsem už dlouho chtěla vyzkoušet. Samozřejmě se těším i na sluníčko a moře od FIRO-tour,“ řekla zpěvačka. 

Gillette Venus ProSkin jsou dámské holicí strojky, které poskytují dokonalé oholení bez pocitu podráždění, dokonce i při použití u citlivé pokožky a jediné holicí strojky, dodávané i ve variantě Sensitive. 

Gillette Venus ProSkin MoistureRich je holicí strojek, který byl speciálně navržen pro potřeby žen, které trápí suchá pokožka. Systém disponuje jedinečnou technologií 2-v-1, která umožňuje efektivní oholení bez použití gelu. Holicí hlavice se třemi blízko u sebe umístěnými břity je navržena tak, aby se dokonale přizpůsobila každé křivce dámského těla a poskytla co nejhladší oholení bez pocitu podráždění pokožky. Břity obklopují vylepšené integrované pružné pásky MoistureRich s gelem na holení, obohacené směsí třech výtažků pro hladké oholení. Strojek stačí jen navlhčit, aby se vytvořila pěna s jemnou krémovou vůní. V prodeji jsou dva typy strojku: se dvěma náhradními nebo holicí hlavice v balení po 4 kusech.

Zdroj: Cook Communications

Fotogalerie
1525 1526

Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih