Magazín Elita

ROZŠÍŘENÝ VÝKLAD MARIÁŠOVÝCH KARET II. – ČERVENÝ SPODEK A ČERVENÁ DÁMA

ROZŠÍŘENÝ VÝKLAD MARIÁŠOVÝCH KARET II. – ČERVENÝ SPODEK A ČERVENÁ DÁMA

Podle našeho výkladu karty pomáhají lépe a hlouběji nahlížet na sebe sama, konkrétní situace a různé možnosti řešení. Dnes přinášíme rozšířený výklad červeného spodka  červené dámy. Opětovně připomínáme, abyste výklad nikdy nehodnotili jako dogma!  Tímto přístupem snižujete šanci na úspěšné řešení některých situací, které se vás či vašeho okolí dotýkají.

Červený spodek - mladý nevyzrálý muž

Na první pohled se na červeného spodka musíme dívat jako na mužský element, který ještě musí růst. Nebude-li chtít či nebude-li mít prostor pro růst, je nutné si od samotného začátku vztahu, stavu či dění, že je jeho čas omezen. V kombinacích vždy vyjadřuje sílu mladého muže či emoce, o jejichž vývoji vždy vypoví až následující karta.

Symbolika karty

1)  Je to ještě holobrádek bez zkušeností, který může být bláznivě zamilovaný

2)  Schovává si hůl za zády, může tedy nepřiměřeně reagovat

3)  Vyzařuje z něj nebezpečí, ne úmyslné ublížení, ale spíše z titulu nezkušenosti

Charakter karty jednoznačně vypovídá o mladém muži, který je sice odhodlaný, ale nevyzrálý, jaksi trochu nevycválaný a často také drzí. Vyzařuje z něho síla zdolávat překážky, ale dělá v životě ještě mnoho neuvážených kroků.

Ptáme-li se na pracovní uplatnění, je možné, ale chybí zručnost, zkušenosti či odpovědnost. Celkově může být odváděná práce jaksi „syrová“, obzvlášť pokud se následuje žaludová devítka. Sklony okrádat zaměstnavatele může být ve spojení se zelenou desítkou, ale také se zelenou devítkou, pokud je třetí kartou jiná žaludová karta, krom esa a figur.

Vedle žaludové dámy vyjadřuje pro mladého muže přímluvu oné vyjádřené v jakékoli věci – kam její prsty dosáhnou. Ve spojení s kulovou dámou (filkem) vyjadřuje slabost vůči kamarádce či partnerce kamaráda (také souseda). Kulová sedmička v blízkosti je jednoznačným konfliktem, podobně také kulová devítka vyjadřuje zpoždění a zádrhele v konání mladého muže. Vtáhne-li tuto kombinaci žena, může to ukazovat na její konflikt s mladým mužem, ale také na tajný poměr, který může být odhalen.

 

Červená dáma – vždy zamilovaná žena

Karta vyjadřuje ženujakéhokoli věku, která touží po lásce či ji sama láska do života vstoupí, ale již může značit zamilování.

Symbolika karty

1. Je plná vášně a za své city bude bojovat

2. Příliš se dívá do minulosti, asi porovnává to, co měla s tím, co si myslí, že mohla mít.

Žena především přemýšlí nad tím, jak lásku najít či si ji udržet. Téměř vždy signalizuje období, kdy je či bude šťastná – citová naplněnost, i kdyby se jednalo jen o lásku platonickou (někomu k naplnění může stačit). Ostatní karty prozradí, zda bude láska naplněna či šlo jen o období přechodné či platonickou lásku.

Hledáme-li skutečnou lásku, musí následovat karta červeného krále nebo červené eso. Pro uspokojení a naplnění vztahu postačí i červená devítka, ale vztahu často něco chybí, především prostředky na slušné žití. Vedle žaludového krále či žaludového esa, může žena očekávat, že se po jejím boku objeví již vyzrálý muž, který k lásce přistupuje s rozumem a bude možná přibližování nějaký čas trvat.

Vedle zelené devítky musí žena počítat s tím, že je láska u konce, často již bývá opuštěna milovaným mužem. Nezřídka upozorňuje na vážné onemocnění ženy. Vedle kulové dámy je jisté, že jste podváděna (nevěra partnera) a často se jedná o osobu, kterou znáte (kamarádka, kolegyně). Ve spojení s dalšími figurálními kartami ženského pohlaví je evidentní, že má v blízkosti sokyni.

Následuje-li žaludová devítka, již nejste zamilovaná a vztah udržujete spíše ze zvyku či z majetkových důvodů, abyste si udržela životní standard. Vedle červené sedmičky + jakékoli další sedmičky se dá očekávat těhotenství či vyléčení dotazující se (platí v určité míře i pro muže).

Ve spojení s červenou sedmičkou a zelenou osmičkou je nutné předpokládat totální vyčerpání či nervové zhroucení!

Vedle zeleného esa se musíte připravit na potíže, které budete velice těžko řešit – soudní spory spíše prohrajete.

-lz-


Další články z rubriky

Horoskop pro rok 2024

Horoskop pro rok 2024

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Trpíte nespavostí, astmatem, panickými atakami? Změňte svůj dech!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty?  Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Chcete být středem pozornosti na halloweenské párty? Inspirujte se nejnovějšími trendy!

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Meltingpot 2023: přijede autor Proč spíme Matthew Walker, hlavním tématem dlouhověkost, nově Biohacking Expo a Cacao stage

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Život ve stínu: je Evropa na pokraji krize duševního zdraví?

Na vlně audioknih