Magazín Elita

HERCI Z CEST DOMŮ SE NECHALI ROZMAZLOVAT

HERCI Z CEST DOMŮ SE NECHALI ROZMAZLOVAT

Sluníčko začíná pěkně hřát, mnozí se již určitě těší na letní radovánky, ke kterým samozřejmě patří vodní hrátky, relaxování a dobrá nálada. Že je ještě přeci jen chladno na to, abychom mohli vyrazit ven do přírody a oddávat se všem zábavným požitkům?

Navštívíte-li čestlický aquapark, nebudete muset vůbec čekat na příhodné počasí, jezdit daleko za mořem či se obávat nachlazení. Pod jednou střechou naleznete totiž vše, co k pořádné atmosféře u vody patří. Ale i o mnoho navíc. Také děti slavných herců a režiséra seriálu Cesty domů si sem přišli užít jedno sobotní odpoledne. Užívali si klouzačky, tobogány i vlnobití, ale také je zlákala pořádná porce zmrzliny.

Režisér Jiří Adamec po nedávném návratu z rodinné dovolené v Karibiku, zašel se svým šestiletým synem Daníkem na příjemné vodní setkání s kolegy, seriálovými herci a jejich dětičkami. Pod vedením odborníka na saunování, generálního ředitele Radka Steinhaizla si vyzkoušeli na vlastní kůži medový ceremoniál. „Návštěvníkům rozdám hrstku medu na potření těla. Med dezinfikuje, čistí a zvláčňuje pokožku. Během 8 až10 minutového pobytu je ovívám ručníkem, který rozptýlí v sauně vonnou esenci a teplo tak působí daleko rychleji, než při klasickém saunování,“ vysvětlil ředitel aquaparku. Pro tentokrát zvolil vůni levandule, kterou nejvíce oceňovala Tereza Kostková a zajímala se o další možnosti užití saunového světa.

 

Daník Adamec si to ze sauny namířil přímo k tobogánům a bazénu s vlnobitím. Vynechal chůzi po mostě a vzal to zkratkou přímo vodní řekou, která spojuje celý areál. Spolu s malým Toníkem maminky Kostkové (5) pak řádili v bazénu s pirátskou lodí neuvěřitelně dlouhou dobu. Velmi vytížená herečka si pochvalovala bezvadnou atmosféru a příležitosti k nabití energií. „Jsem ráda, že jsem si mohla na chvilku odpočinout, zrelaxovat v sauně i na masáži a hlavně pobýt s Toníkem, kterému už plavání docela jde“, svěřila se. „Škoda, že musíme odejít dřív, protože mě čekají další pracovní povinnosti, ale určitě se znovu vrátíme, protože je to tu velmi milé“, dodala.

V seriálu Cesty domů se na natáčení schází bezvadná parta lidí, dospěláků i dětí, což bylo znát i na společně trávených chvílích v aquaparku. Pavel Soukup s dcerami a manželkou, Lucie Černíková s přítelem, Petra Horváthová nebo Vendula Křížová také s ratolestmi i další představitelé oblíbených rolí zůstali do večerních hodin. Pobyt jim neuvěřitelně utekl nejen díky oddychu ve spa. I nabízená jídla (samozřejmě rovněž všem návštěvníkům) nebo lahodné drinky v příjemném baru, umocnily celou dobu strávenou v největším vodním ráji ve střední Evropě. Využít lze i prostorné fitness se spoustou aktivit.

 

Aquapalace Praha chce umožnit návštěvu co nejhojnějšímu počtu zájemců v celém svém komplexu, proto nabízí různé akce a výhodné nabídky. Nynější akce trvá do 31.března 2012 a je zaměřena na vstup do Vodního světa pouze za 1 Kč pro děti do 150 cm výšky. Jsou pro ně připraveny každý všední den i víkendy zábavné akce, soutěže a hry. O malé děti se mohou postarat zkušení animátoři zdarma v dětském koutku.

(Podmínkou akce dítě za 1 Kč je vstup dítěte pouze v doprovodu dospělé platící osoby. Délka pobytu v areálu je odvislá od doby, na kterou má zakoupenou vstupenku dospělý návštěvník. Pokud je doba překročena, účtuje se dle ceníku. Děti nad 150 cm mají vstup jako studenti. Do vodního a saunového světa mohou děti pouze v doprovodu plnoleté osoby.)

Přijďte si do aquaparku v Čestlicích užít spousty velké zábavy, k dispozici je nepřetržitě po celý rok. Aktuální informace máte možnost sledovat na webových stránkách: www.aquapalace.cz.

-eso-

Foto: archiv Prima family

Fotogalerie
1281 1282 1283 1284

Další články z rubriky

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Petr Jákl byl přesvědčený, že thriller Land of Bad udrží pozornost diváka

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Na vlně audioknih