Magazín Elita

VYNIKAJÍCÍ SPOLEČNÍK NEJEN NA CESTY

VYNIKAJÍCÍ SPOLEČNÍK NEJEN NA CESTY

Každý může pořizovat superkvalitní fotografie a natáčet detailně prokreslené Full HD video díky novému modelu pokročilého, štíhlého fotoaparátu Cyber-shot™ od Sony. Barevný fotoaparát WX50, který se snadno vejde do každé kapsy, představuje další rozšíření možností modelů Cyber-shot™ vybavených vysoce citlivým a výkonným snímačem Exmor R™ CMOS s rozlišením 16,2 megapixelů.

Snímač je doplněn nejnovějším obrazovým procesorem BIONZ od Sony, který zajišťuje rychlou fotografickou odezvu a vytváří bezchybné snímky s nízkou hladinou obrazového šumu, a to i za zhoršených světelných podmínek. Fotoaparát je nabitý snadno použitelnými funkcemi, které ocení každý, kdo to myslí vážně s kvalitními fotografiemi a Full HD videem.

Novinkou aparátů Cyber-shot™ pro letošní rok je technologie extra vysoké citlivosti (Extra High Sensitivity) rozšiřující vaše fotografické možnosti obzvláště ve špatně osvětlených situacích*1. Maximální citlivost je zvýšena až na hodnotu ISO 12800, která rozšiřuje možnosti spontánního fotografování z ruky bez použití blesku. Hladina obrazového šumu je navíc snížena na šestinu hodnot, kterých dosahovaly předchozí modely Cyber-shot™*2. Rozdíl poznáte na ostrých a krásně přirozených snímcích pořízených při snížené intenzitě osvětlení, od náladových portrétů
po záběry interiérů.

Pokročilý stabilizátor Optical SteadyShot nyní obsahuje režim Active a ve spojení s elektronickou stabilizací obrazu bojuje proti rozmazání pohybem fotoaparátu při natáčení Full HD videa. Funguje také při velkém přiblížení zoomem, kdy jiné stabilizační systémy nedokáží zajistit jasný a nerozmazaný obraz při natáčení z ruky.

Díky režimu Superior Auto můžete dosahovat profesionálních výsledků v prakticky každé situaci bez použití metody „pokus a omyl“. Fotoaparát Cyber-shot™ provede analýzu dané scény a fotografických podmínek a automaticky nastaví expozici a další funkce pro vysokou kvalitu, nízkou hladinu obrazového šumu a vysoký dynamický rozsah snímků.

Technologie Pixel Super Resolution od Sony zdvojnásobuje rozsah 5x optického zoomu objektivu Carl Zeiss® Vario-Tessar bez obětování obrazové kvality. Díky 10x digitálnímu zoomu Clear Image si můžete dopřát dokonale detailní záběry bez artefaktů, které jsou typické při použití běžných digitálních zoomů.

Fotoaparát umožňuje okamžitou aplikaci obrazových efektů bez použití počítače nebo softwaru na úpravu fotografií. Režim Picture Effect nyní nabízí rozšířenou paletu kreativních možností: Toy Camera, Partial Colour, Pop Colour, HDR Painting, Miniature, Illustration, Watercolour, Soft High-key a Rich-tone Monochrome.

Nový rozměr vašemu fotografování dodají technologie 3D Sweep Panorama a 3D Still Image. Nasaďte si 3D brýle s aktivní závěrkou a vychutnejte si výsledky svého počínání na 3D televizoru nebo počítači řady 3D VAIO®.

Fotoaparát je vybaven předinstalovaným softwarem PlayMemories Home. Pro snadné prohlížení, upravování, tištění, posílání emailem, nahrávání na internetové stránky, vypalování na disk atd. stačí Cyber-shot™ připojit k počítači.

Řada kompatibilního příslušenství pro Cyber-shot™ nyní obsahuje nová pouzdra nabízející vašemu fotoaparátu stylovou a praktickou ochranu.

Nový, štíhlý, pokročilý digitální kompaktní fotoaparát Sony Cyber-shot™ WX50 (v barevném provedení - černá, modrá, růžová a stříbrná) je k dostání od února 2012 může být i vhodným dárkem k Mezinárodnímu dni žen.

Zdroj: ConPro, s.r.o.


Další články z rubriky

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Slunce, seno, jahody slaví, i když ho tehdejší cenzura zkrátila

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Zlatovláska opět s Petrem Štěpánkem, tentokrát však v roli krále

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

Do divadel míří nová hudební love story BESTIÁŘ, ve které se každý pozná

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

HRABĚ MONTE CHRISTO láká na velkolepé nové zpracování

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Vibrační plošina Galileo dává sílu do pohybu a pomáhá handicapovaným dětem udělat první krůčky

Na vlně audioknih